Kurde mnie to denerwuje gram sobie i mam dobrego itema a tu zaraz koniec mapki i dalej odnowa szukać lub kupować itema i ta opcja ulepszania. Według mnie to jest bez sensu po co ulepszać na te 10 min jak zaraz go stracimy ;] Admini zróbcie coś z tym pliz ;]
Jest opcja w cvarach, żeby item zostawał na kolejną mapę do końca jego wytrzymałości, dlatego dodaję ankietę. Sam nie głosuję, ponieważ przedmiot Stalkers Ring za długo by był do naszej dyspozycji, a z drugiej strony często dostaję fajne itemy na koniec mapy i lipa. Głosujcie.
Nie chce mi się męczyć 50 mapek z ninja z archami ;P Chce spokojnie lvl wbić żeby pokarać :P
Chyba, że ffa wróci :) albo wywalcie te diablo ffa zrobcie hehehe ;P
zgadzam się Nie na przykład takiemu legendowi , hbi'emu albo ( zapomnialem ten co ma duzy lvl ninja ) trafia sie archy i kosi przez pare rund NIE
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie Wiem czy wiecie ale jak idem zostaje z mapki na mapkę To można go zbudować ,
I w ten sposób można mieć item Do końca gry !
A jak ci się trafił dobry item pod koniec To masz pecha i tyle !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum