Nr Użytkownika: 2613 Wiek: 17 Dołączył: 28 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 85 Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-15, 18:27 italy2 onlu scouts and knives
Do pewnego czasu na mapie italy2 ludzie lubia pograc tylko na scounty i kosy , lecz niektore zmory mowia ze tak nie wolno i lataja z czym chco mimo vota , i jescze ci mowia "dasz mi bana a masz skarge na forum" - za bana na 1 za przeszkadzanie :D no ale jak jest taka jedna zmora co zabije z innej broni to ludzie sie buntuja i jest CHAOS!
wiec z tat ankieta zeby
Kod:
italy2 onlu scouts and knives
weszlo w zycie jako ustawa a nie niedorzeczny wymysl admina / nie patrz na ortografie bo napewno sporo bledow \
ps; nie zawsze sie tak bedzie grac zalerzec to bedzie od wyniku vote
hahahaha nie.
Czy będzie vote czy nie ja tam nie będę grał ze Scoutem H@H@
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie i w ogóle śmiech na sali że greku se wymyśla jakieś zasady a później za to kickuje czy banuje, po to sa bronie żeby ich używać, jak twórcy chcieli by żeby italy2 było na scouty to by zrobili, ale oni chcieli na wszystkie bronie a nie scouty więc NIE NIE NIE
Ostatnio zmieniony przez Aki 2009-07-15, 19:36, w całości zmieniany 1 raz
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Poczekaj ta mapa sie nazywa cs_italy2 a nie scout_italy2
Na nie
/edit
I prosił bym bardzo byś mnie nie nazywał zmorą bo ja okazalem dla ciebie odrobine szacunku i ci nie nawymyslalem że jestes .......... i że .......... ci........ ani nawet cie nienazwalem botem .. więc troche powagi chłopie.
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-07-15, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum