1. Serwer Gier jest NONSTEAM , wiec chyba to jest nielegal ?
2. Chcesz dam ci moj adres i wpadaj o kazdej porze z ekipa !
3. Phi wiesz co ci powiem jestes botem.
4. Bede crashowal 2 serwery naraz .
5. Dostane bana = crash serwera .
6. POZDRO 4 ALL szczegolnie dla anr'a
To prawda, anr nie umie zabezpieczyć serwera. Na policje to mogę ja pójść i zgłosić firmę tau oraz te orange coś tam w tym i Anr'a o rozpowszechnianie piractwa oraz naruszenie licencji serwerów hlds poprzez ingerencję w jego pliki żródłowe, co jest zdecydowanie karalne. Z tego co wiem Valve walczy z pirackimi serwerami nonsteam i w przypadku gdy hostuje go firma wytacza jej proces. Następną sprawą sprawą jest to że nikt tutaj nie włamuje się do czyiś zasobów itd. więc i tak nie znajdzie się na to żadnego paragrafu oraz ciekawe jakby anr udowodnił że ktoś craszuje serwa jak nie ma żadnych dowodów ? Logów itd ? Bo nie może ich mieć :). Pozdrawiam całą ekipę TAU .
hEx rozumiem cie !! jestes ......
Adrix zachowujesz sie jak jakis Gówniarz nie spodziewał bym sie po tobie...Adrix powiedziałeś odchodze wiec odejdz i nie wracaj a tobie widze ciezko odejsc , zakończyłeś przygode z Tau
Normalnie jak dzieci zallll pozdro adrix
Załuje tego co zrobił i nie moze sie pogodzic z porażka jestes miekki Adrix a byłes panem i bogiem jak miałes H@!!! dzieliłes i rzadziles a teraz jestes nikim na tym serwerze!!! I jak odszedłes to papapa:*:* i nie zawracaj juz nam dup.... i zabierz swojego pieska Hexa niech nie kozaczy bo to jest juz nudne!!! A było tak pieknie!!!
Oni myślą w ten sposób: "Ja nie mogę?! To czemu ktoś inny może móc?!" A to świadczy o szalonej zazdrości... W inny sposób nie potrafię tego wytłumaczyć... Ewentualnie w gre wchodzi niezrównoważenie psychiczne
Proponuję abyście się udali do osiedlowego psychologa bo niedługo zarżniecie własna matkę bo nie dała wam na cukierka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum