Post numer: #1Wysłany: 2009-05-14, 22:52 IRON Admin
Cześć mam na imię Michał
Pochodzę z Wałcza
Urodziłem się 28 lutego 1987
Czyli mam 22 lata
Gram w Countera (dni/miesięcy/lat) 6lat
Gram na (steam/nosteam) steam 2 lata a reszta na nosteam
W ostatnich czasach pojawiło się kilku nowych adminów ale nie zawsze oni są i dopilnują porządku na serwerze najczęściej z rana lub też późnym wieczorem.
Byłem adminem na własnym serwie
Dziennie gram nawet po parę godzin na serwie i w większości jest to właśnie ZM
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo często jestem na serwerze jestem lubianym i szanowanym graczem
O sobie mogę powiedzieć, że niech mnie opisują inni gracze
Dla innych graczy jestem kumplem, złomiarzem i dobrym kompanem gry.
Ostatnio zmieniony przez iron 2009-05-17, 10:44, w całości zmieniany 1 raz
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Tak !!! Znany i lubiany na serwie . Ale popraw błędy w podaniu , a co do godzin to nie przesadzaj - 2 maja pobilem ŻYCIOWY rekord siedzenia na ZM . Miałem 500 minut :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum