Po1. Niebede okradał firme Valve ;d
Po2. Z tym trzeba cos zrobic.
Po3. Nie bede grac na NS tak ja napisalem UP ;/
Po4primo czy cos takiego. Tau znowu zejdzie na (NS) jak juz z 30% graczy miało steam...
____________________ Ukradli.
Ostatnio zmieniony przez phi 2007-12-18, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
Niestety.
Gadałem z twórcą Crashera cdos i za razem twórcą zabezpieczeń ku temu skryptowi.
Jak napisał sam same Administrator całego projektu HLShield zabezpieczenie to nie tylko zabezpiecza przez crashami ale też eliminuję znaczną ilość dziur i niedociągnięć NonSteama.
Na kolejne pytania czy jest możliwość w ogóle napisania jakiejś łaty, która zezwalała by jednak na łączenie się na serwery NS + HLS przez konta steam odpisał jednoznacznie.
Albo Rybki albo akwarium.
Śmiechem żartem napisałem, że najlepsze rozwiązanie to rybki w akwarium :) mówi, że na razie jest to nie możliwe, ale pomyśli więc czekam na dalsze postępy z jego strony.
Na dzień dzisiejszy wolę mieć zabezpieczony serwer bez możliwości wejścia przez konto steam.
Ściągnięcie non steama nic was nie kosztuje.
Nawet nie zauważycie różnicy i szybciej się ładuje :)
koniec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum