Nr Użytkownika: 6 Wiek: 22 Dołączył: 24 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 311 Skąd: POLSKA
Post numer: #1Wysłany: 2008-08-20, 11:05 interwencja naszych 2 adminow..
Chlopcy zawiodlem sie na was pisalem do was chyba z 5 razy co widac na demku a wy mnie olaliscie ... wiem chyba dlaczego nawet.. ale to nc
macie demko i interwencje naszych adminow :
http://s009.wyslijto.pl/i...wn=&gk=transfer
[ Dodano: 2008-08-20, 11:06 ]
po 30min gdy sam ujawnilem sie dostal bana...
a jeszcze cos slychac tam jak jedna z osob wyzywa naszego admina a 2 w ogole nie reaguje choc wszystko slyszy.
nie za bardzo to wyszlo .... Sharp jak widze to co raz wiecej ma wrogów na tym servie tak samo Maxi co chwile ktos sie jego czepia , a ze fayrant nie reagowal to juz jego wina moze nie chcial tego slyszec albo uznal ze nie jada po nim to po co ma sie interesowac ....... A co do zachowania naszych adminow to przestanicie sie banowac na wzajem i dawac te debilne ss dla siebie ............ to po 1 a po 2 kazde wyzywanie admina od botow albo czego kolwiek bedzie u mnie traktowane jako ban
Po 1 to ja wogole nie widzialem to co ty pisales tam do adminow ( nie wiem jak Sharp ) bo jak gram to na to przewaznie nie zwracam uwagi, albo poleci 4,5 granatow i juz say zaspamowany. Jakbym zauwazyl to napewno bym poszedl na spec i oblukal bo nie jestem taki ze sram na to co mi pisza na admin say gracze
Po 2 to co ten alfons powiedzial to nie dokladnie slyszalem co on tam mowil bo gram na glosnikach, ja slyszalem "Sharp to ciapa" czy cos takiego, jakbym uslyszal ciota to wiadomo ze by ban polecial...
Malakas napisał/a:
Chlopcy zawiodlem sie na was pisalem do was chyba z 5 razy co widac na demku a wy mnie olaliscie ... wiem chyba dlaczego nawet.. ale to nc
Napisz whyyy ;]
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-08-20, 12:30, w całości zmieniany 1 raz
a z robieniem ss dla adminow to poprostu wpiszcie amx_who jak to jest admin to mu nakreccie demo i na forum a tak to kurwa ludzie mysla ze sami sie banuja ... zal
duchu, nie wiem o jakich wrogach mowisz, bo ja jakos nie kojarze....a @lfons mnie nie lubi, bo wczoraj na de_dust 4-5 banow dostal za przeklinanie do micro...
ja tak jak fayrant nie widzaielm kiedy malak to pisal... i jestem pewien, ze gdyby naprawde 5x to napisal to bym zauwazyl...
nie rozumiem tez czemu Malakas sam od razu go nie zbanowal, od tego przeciez jest...@ siedzial na spekcie i prosil zeby ktos inny zbanowal podejrzanego, bo on ma demko...
nie no luz ... dla mnie to tam lottto jest jak mnie nie ma na servie to moga klanc na adma ale jak ja jestem to za byle g nawet za glupote podczas gry daje kika ( choc ta glupota musi przechodzic racjonalne zrozumienie decyzji jaka wykonal dany osobnik ) a co do malakasa owszem mogl wejsc na adma i zbanowac ale mi sie wydaje ze chcial zobaczyc reakcje admina , a co do tego czy widac czy nie widac tego co sie pisze na t_say @ to juz inna sprawa ( moze dac jakis inny kolorek @ bylo by dobrze ) ja np jak ogladalem te demko to widzialem 4 razy napisane i za kazdym razem grubymi literami nie wiem jak u was to widac ale u mnie doskonale :P
Ty tez malak nie masz kiedy pisac.... Pisz na początku rundy albo na końcu, ten koles ewidentnie zasługuje na bana, ale ja prawdopodobnie tez bym nie zareagował na te wyzwiska bo denerwuje mnie głos niektórych ludzi i na wstępie wpisuje, voice_enable 0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum