Post numer: #1Wysłany: 2009-02-16, 21:05 Info und proposition
Witam! Kiedy dzisiaj wszedlem na serwka to mialem zamiar sobie pograc, Dobra wszystko ok Ct na dd2 raszuje pod same linie juz po 10 sek a co tam przeciez to TP -.-. Ok jeszcze jakos sie grac dalo ale ciezko -.-. Nastepna mapka ok lajcik biegne troche od bs'a widze tt ok strzela a potem troche sie schowal, ok w porzadku ledwo sie wychylilem zoabczylem tt i co?...
...dead. A czemu? Linie anty raszu, ale jak ? Niewidoczne...
I tutaj rozpoczne swoja propozycje (troche nawiaze ona do tematu Nomaka). Po dzzisiejszym tym incydencie doszedlem do wniosku, ze linie raszu powinny byc albo bardziej widoczne, albo abierac hp/odpychac. I nie chce widziec zaraz komentarzy "lol? to po co raszujesz? moze Cie to czegos nauczy?" <--- i to jest bledne myslenie -.- bo jezeli ktos przypadkiem natknie sie na linie niewidoczne (nawet nie chcial zraszowac) to co? Pada po prostu? Troche bez sensu to jedno. A co to komend to nie sadze, ze na Tp'ka nie pasuje /me i moim zdaniem (jak Wiecej Farta wspominal) kazdy chcialby wiedziec, czy jednak zadal jakies hp czy sie jednak rozczarowal. Prosze o komentarze ale napisane z przemysleniem pierw a nie typu "ta masz racje" albo "i po ch** tyle pisales i tak jestes durniem".
Zgadzam się z Tobą, ale też nie, wkurza jak nie widzisz tej linii i wpadniesz na nią , nawet bardzo, ale co do tego dd2 też wtedy grałem i ta sytuacja przekonała mnie, że te linie powinny być, tak jak mówisz po 10 sekundach już stali na każdej linii raszu i trudno było się przebić, więc jak może z 20 razy zginą to się w końcu nauczą, że to TP i się nie raszuje.
Ostatnio zmieniony przez Bango 2009-02-16, 21:26, w całości zmieniany 1 raz
Jednak linie raszu powinny zabijać, to coś w stylu ostrej kary, po pewnym czasie się nauczysz nie raszować. A co do widoczności to granice powinny być bardziej widoczne, widziałem na serwerze jednego z naszych rywali, żółte znaczki naklejone na ścianach tam gdzie była granica: GRANICA RASZU albo NIE RASZUJ. Można by było u nas takie coś zrobić, no ale ja tu tylko proponuje. Nie znam się na tym więc moż ktoś bardziej obeznany niech się wypowie.
Nie dziala jak ustawi sie action na 7 aby nie dalo sie przejsc przez linie raszu. Ustawie, aby zabieralo po troszke hp, albo kase to kazdy bedzie raszowac. Tak wiec pozostaje mi tylko napisac "lol? to po co raszujesz? moze Cie to czegos nauczy?". Bo mnie o dziwo linia raszu zabila tylko raz i to jeszcze z mojej winy.
/Me nie bedzie. Na podkoniec rundy pisze przeciez kto ile komu zadal, a tak beda caly czas walic po scianach i pisac /me. Zreszta na mixach, cw masz w ogole wylaczonego amxxa i ludzie nie placza.
Tyle ode mnie. Imo kolejny bezsensowny topic i powtarzanie czegos co juz bylo omawiane.
Wracajac do tego
Cytat:
Dobra wszystko ok Ct na dd2 raszuje pod same linie juz po 10 sek a co tam przeciez to TP -.-.
Mam z tego powodu zbanowac 4/5 serwera bo ludzie nie ogarniaja TP? Bo taka czesc osob grajaca na serwerze to same dzieci siedzace tylko z tego wzgledu, ze jest tam jakis mod dodajacy super moce. W rzeczywistosci nie maja nawet pojecia czym jest serwer TP; ale wkoncu czego oczekiwac po tym serwerze, skoro stoi on na ns?
Znowu gadka o tym samym... ale we wczesniejszych nei bylo mi dane sie wypowiedziec;]
Dead jest dobre:] moze czegos botkow nauczy...
ale te linie moglyby byc bardzij widoczne i raczej da sie tak zrobic bo chyba nie ma tylko 1 pluginu z antyraszem nie? albo sie myle?:]
i takie ignoranckie zachowanie nie jest w porzadku... i szczerze mnie wkurza w ****;] problemy trzeba jakos rozwiazywac a nie "lol? to po co raszujesz? moze Cie to czegos nauczy?":|
kakashi ma racje ze nie wszyscy wiedza co to tp ale jesliby ulatwic i lepiej przyblizyc pewne rzeczy to sie tego naucza nie? wy tez kiedys byliscie "zera" i nic o tej grze nie wiedizeliscie... Gdzie maja zdobyc doswiadczenie z tp jak nie na serwie tp?
i przypominam jestesmy ns i zdobycie jakichs pr0 elo graczy zeby fajnie sie gralo i zapelnic serwej mogloby troche zajac czasu;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum