Nr Użytkownika: 436 Dołączył: 22 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 1 Skąd: Khazad-Dum
Post numer: #1Wysłany: 2008-08-23, 00:26 I.M.P | Admin
Cześć mam na imię :Rafał
Pochodzę z : Lichnów
Mieszkam aktualnie w : Lichnowach
Urodziłem się : 08:09:1990
Czyli mam lat : 18 ( w tym roku )
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3 lata
Gram na (steam/nosteam) :niestety nosteam (ale to się zmieni niedługo)
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Chcę zniszczyć ostatnie bastiony "n00bów" czychające na normalnych graczy chcących się odprężyć poprzez cs! No chyba o zaprowadzeniu porządku i kultury nie musz pisać?
Byłem już adminem na serverach : Na swoim klanowym TYLKO (nie istnieje już)
Poświęcam dziennie grze : na tym serwerze ok 5-9 h dziennie (gdy się skończą wakacje czas może zmniejszyć się o połowę )
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Bo jestem dosyć inteligentny , potrafię dobrze oceniać ludzi , nie wywyższam się swoją pozycją , znam zasady społeczności graczy cs , jestem przekonany o swej sprawiedliwości, nie kaleczyłbym języka ojczystego (znam się na oftografii , gramatyce ...no na języku )
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem całkiem normalny , aczkolwiek nie jestem o tym przekonany ;p
Dla innych graczy jestem : Jeśli odpowiedział bym na to pytanie to pewnie dałbym dowód tego , że nie ufam ludziom. A tak ...niech sami powiedzą !
A to ja może zaśpiewam ... a zapomniałem ...nie mam mikrofonu ;p
Aha i gram na serwie jako I.M.P !!!
Ostatnio zmieniony przez Zadra666 2008-08-23, 00:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum