Nr Użytkownika: 1541 Wiek: 21 Dołączył: 20 Lut 2009 Tematy: 0 Posty: 11 Skąd: Świat
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-08, 16:41 Ima[G]e | Admin
Witajcie mam na imię : Tomasz
Pochodzę z : Tokarni (mała miejscowość koło Myślenic)
Mieszkam Aktualnie w : Tokarni
Urodziłem sie: W Myślenicach 29.06.1990
Czyli Mam lat:18
Gram w Counter Strike (2 lata 6,5 miesiąca)
Gram na Steam/NonSteam : Gram i na steamie i na NS
Chcę zostać adminem/aslotem bo: widze co sie wyrabia że tak powiem na servie GG/DM Dużo botów Admini żadko (ALE SĄ!) w grze lecz to za mało
Byłem już adminem na servach: ofc że byłem :P Na klanowym < SLU > , i golonko.
Poświecam dziennie grze: od 4h-6,5h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo: hmm znam sie na rzeczy,jestem rozsądnym graczem,zachowuje sie kulturalnie, (miły) :P
O sobie moge powiedzieć, że : w grze nie chituje ofc! , tak jak mówilem jestem miły,rozsądny.
Dla innych graczy jestem : Cierpliwy co w CS najwazniejsze :P , staram sie nie wymawiać wulgarnych słów w CS , hmm niewiem co jeszcze ...
BTW nie pisałem nic na forum ponieważ mialem lekką awarie Internetu (jak to z Neostradą ehh) ale teraz jestem ONLINE więc mozecie na mnie liczyć Dziekuję i Pozdrawiam wszystkich użytkowników fpscs.net!
BTW nie pisałem nic na forum ponieważ mialem lekką awarie Internetu (jak to z Neostradą ehh) ale teraz jestem ONLINE więc mozecie na mnie liczyć Dziekuję i Pozdrawiam wszystkich użytkowników fpscs.net!
To popisz pierw a potem poproś o adma.
Jestem na NIE.
Nikogo o takim nicku nie widziałem, Szarp jak się dowiesz to napisz ;) Na teraz nie, ale w ankiecie nie głosuję dopóki Sharp nie napisze ;]
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum