Ponad 150 chyba jak wpiszesz developer 1, bo ludzkie oko nie jest w stanie uchwycic wiecej niz 60-75 klatek na sekunde, i praktycznie jak masz wiecej jak 75 to to nic nie daje
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-12-23, 14:50, w całości zmieniany 1 raz
ludzkie oko nie jest w stanie uchwycic wiecej niz 60-75 klatek na sekunde, i praktycznie jak masz wiecej jak 75 to to nic nie daje
oj daje, nawet do 120-150. do 10 to w ogóle łatwo zauważyć.
bo istotnie, ludzkie oko łapie 60-80 klatek, ale one nie są synchronizowane z tymi z monitora ;)
więc reakcje mogą być szybsze.
a ja nie wiem ile mam. generalnie tyle ile mi się zechce mieć. czyli tak jak marchewkowy pisał mniej więcej... może mniej odrobinę...
ja mam normalnie czyli 60. a teraz czy ktoś mądry powie mi jak zwiększyć FPSy ?? jeśli chodzi o neta to : "wynik - 797 kbps" tyle w speed teście mi pokazało. Jakoś wcześniej nie zwracałem uwagi na FPS ale jak przeczytałem:
Cytat:
oj daje, nawet do 120-150. do 10 to w ogóle łatwo zauważyć.
to jakoś mi się smutno zrobiło że mam tylko 60 :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum