Post numer: #1Wysłany: 2009-05-04, 12:31 HS - zmiana modułu ?
Witam was koledzy i koleżanki
Jak może zauważyliście (a może i nie) serwer HS ostatnimi czasy odstaje od innych naszych serwerów liczbą graczy.
Wystarczy zobaczyć na statystykę średnio graczy na dzień na serwie:
HS - 7 FFA-13.5 DIABLO - 12.5 GG+DM - 11 ZOMBIE - 11
Nie wspominając jeszcze że HS ma multibinarki (steam & ns) a reszta tych serwów nie ma ( oprócz ffa bf2 ale to nowy serw)
Tak więc mam propozycję aby zmienić ten mod i dać któryś z tych z ankiety.
Co o tym sądzicie, jakie jest wasze zdanie, mile widziane komentarze w postach.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-05-04, 12:31, w całości zmieniany 1 raz
hs zostaje... potrzebny jest taki serwerek...a ze ludzie tam nie chca grac bo nie umieja trafiac w glowe.... tylko fuulll auto i celownik w podloge na ffa... HS ZOSTAJE.
____________________ NIE PIJE W MAŁYCH ILOŚCIACH.!
....WANDZYN.!
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
never, juz nie bede taki super :< only HS nic nie zmieniac no 4Fun kusi mnie bo to 2nd serwer jaki bym chcial na fps'ie widziec no ale cuz wole poczekac niz go zmieniac, hS ZOSTAWIC !
HS zostaje. ostatecznie jeśli konieczna jest zmiana to na 4FUN.
Nic nie jest konieczne, wybierana bedzie taka opcja jaka wy chcecie, tylko wypowiadajcie sie madrze i raczej ci co graja na HS.
Nie patrzcie tylko na to ze ooo HS fajnie sie gra od czasu do czasu mozna hedy postrzelac tylko chodzi glownie o mala frekwencje jaka ma HS, mnie tylko to boli a nie ze to glupi mod itp.
Naprawde conajmniej 6-8 slotow srednio sie marnuje i to troche przeraza.
Ja jestem za 4FUN bo HS jest przeważnie pusty a tu nie chodzio o to że zagram godzine na HS a pózniej na FFA
4Fun był by lepszym rozwiazniem bo graczy było by wiecej niż teraz na HS
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-05-04, 17:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum