Post numer: #1Wysłany: 2009-06-14, 15:43 HS - zmiana modułu - ponowienie przez zwykłego user.
Jako, iż HS nie cieszy się już taką popularnością, gra tam mało osób, szczególnie cywilizowanych, zwracam się z prośbą o ponowne głosowanie nad zmianą modułu. Jednak tym razem pozwolę sobie dać argumenty za tym stojące, ponieważ wcześniej sam byłem przeciw zmianie.
-Otóż, graczy jest tam jak palców u jednej dłoni
-Adminów jak uczciwych ludzi na świecie(stosunek tychże ludzi do ludności)
-Kultura na serwerze zmalała do niskiego poziomu, bo jedynie podczas gry admina jest dyscyplina.
-Jeśliby zmienić na nowy mod, być może zainteresowałoby się kilkoro więcej graczy adminem na tym serwerze, no i wymagania by się zmniejszyły.
-Zawsze jakaś nowość, jak w sklepie - przyciąga uwagę.
-Serwer nie ma lagów, a tracić go na cziterów na bezsens.
W czykolwiek się pomyliłem, to rzecz ludzka. Poprawiajcie, dodawajcie własne opinie, no i najważniejsze - głosujcie. Podawajcie także własne propozycje na moda, a VHA zrobi glosowanie, jeśli będziecie za zmianą modułu, na najciekawsze. Nie kosztuje nic a macie +1 post do admina !
Ostatnio zmieniony przez oUpolak 2009-06-14, 15:44, w całości zmieniany 1 raz
No prawda taka, wpadły nowe serwery, mimo iż hs jest steam & ns liczba graczy zmalała...
Ja tam jestem troche na TAK i mod GG+DM
Ale najbardziej tutaj bedzie sie liczyc zdanie graczy HS a szczegolnie adminow HS (ci ktorzy graja).
ehh niestety taka prawda... :( doszły nowe serwery fps i na HS co raz mniej ludu. Ale ja myślę żeby nie zmieniać HS tylko zrobić tak jak Kill mówi, dodać do niego jeszcze jakiś interesujący mod (niekoniecznie DM) :) choć może na razie poczekajmy ze zmianą... przybywa coraz więcej graczy na serwery fps i może także zwrócą uwagę na HS.. Sądzę, że lepiej trochę poczekać i zobaczymy jak to się potoczy. Czy dojdą gracze czy też odejdą.
omg, niewierni ludzie! chociaz i tak juz malo gram na hs bo forma teraz ch** ale zdanie moje mysle sie liczy..
nie zabardzo jestem za zmiana jako iz jest to jeden z moich ulubionych modow ale jak wyzej napisalem czasem tylko wejde to ewentualnie bylbym za zmiana ale hs+dm to raczej lipa jak dla mnie ;x
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum