Według mnie pomysł ten niestety jest chybiony...
Wolałbym powrót do normalnego hs moda , na tamtym przynajmniej coś się działo .
Tu troche lipne jest to z tymi respawnami itp.
Mi ogólnie się tera nie podoba , ale założyłem temat żeby wasze zdania poznać.
Prosze o wasze opinie...
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
Ostatnio zmieniony przez [Stolcy] Pidziotto 2008-06-26, 01:43, w całości zmieniany 1 raz
Jak dla mnie DM to dobry pomysł ale do tego dorzuciłbym GunGame, albo taki nowy mod o tajemniczym skrócie IM. Może Ci się wydaje że nie trafiony bo narazie serwer od niedawna stoi i nie ma kto grać, jak bedzie wieksza reklama to będą i gracze, to się serw będzie kręcił.
mnie to wnerwia troche ze zabija cie i sie odrazu pojawisz i znow w banie cie zabija i taak wkolko denerwujace to jest...!! zlikwidowad i dac normal hs
chodziło mi bardziej o to że jak czasami wejde są 3 osoby i po zabiciu odrazu respawn jest dla mnie nietrafiony ^^
ludzie się zniechęcają i uciekają ,więc trudno jest zebrać wiecej osób.
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
Na 4Fun na początku też mało kto grał, jak dopiero powstał serwer to wchodziłem na niego i sam siedziałem, biegałem po mapach a jak ktoś przychodził to graliśmy sobie na noże, albo gadaliśmy i ludzie zaczęli przychodzić
SorranD napisał/a:
moze Ffa
wlasnie ja tez jestem za FFA.
4FUN prawie jak FFA, ale FFA takie "klasyczne" by się przydało bo to prawie każda sieć serwerów ma, na początku byłem za tym by TP przerobić na FFA, ale TP się przyda
Pamiętam słowa anr i fueryona którzy nie powiedzieli wprost, ale mieli coś na myśli w sprawie z kolejnym serwerem
Cytat:
Teraz są 3 i ich jednak brakuje ;]
Jak dojdzie 4 to będzie stanowczo za mało ;]
to wypowiedź anr z podania Furiela na admina
Cytat:
zważajcie na słowa arcyszefa, bo nie gada on bynajmniej od rzeczy.
przeciwnie, wielka mądrość zarówno widoczna jak i ukryta się w nich znajduję, nie wspominając już o prorokowaniu ;P
a to z kolei wypowiedź moderatora
Zdradzicie jakiś rąbek tajemnicy?
Ostatnio zmieniony przez *skill_off 2008-06-27, 12:36, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum