Malak jak dobrze pamiętam to była akcja z bratem ale Haxora a nie hexa... ale nie jestem pewien tak mi coś tylko świta:p
A co do hexa to ciesze sie bardzo ze nie odwiedza FFA2... nic do niego nie mam bo osobiście mi nic nie zrobił ale nie chce mieć z typem do czynienia bo wiem jaki jest...
Takie pytanie jeszcze jest już na TAU 1 anty crasher?? bo jak tak to papa hexiu nie??^^
Najlepsze jest to, ze do kazdego posta napisanego przez ta osobe wrzucany jest rowniez link do fotki.pl Jakby to, ze w podpisie juz jest nie wystarczylo. Teraz zastanowmy sie racjonalnie. Ktora normalna dziewczyna wrzucalaby do kazdego posta swoje zdjecia zeby pochawlic sie twarza przed banda napalonych samcow (Nie obrazajac nikogo, ale mezczyzni na tym forum stanowai jakies 98-100% gdzie 70% forum to jeszcze dzieci)
Chce jeszcze dodac: Ze taka sliczna ksiezniczka to ona tez nie jest, nie urzekla mnie swoja uroda, wiec napewno nie polece na jej nr.kom.
Imo fejk i zarazem kolejny dowcip Pana hexa. Ciekawe tylko co on proboje tym razem wskorac.
Nawet jesli Pan hex ma siostre i znajduje sie ona na tych zdjeciach. To jestem w 95% pewien, ze posty pisze sam hex, a zdjecia wrzuca bez zgody siostry (no chyba, ze jest naprawde swirnieta)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum