Nr Użytkownika: 448 Wiek: 18 Dołączył: 28 Sie 2008 Tematy: 0 Posty: 396 Skąd: D.T
Post numer: #1Wysłany: 2009-12-09, 22:24 he-zmiana
Witam mam dla was ciekawa propozycje dokladnie chodzi o wyrzucanie sie grantami HE.Moim zdaniem powinno to byc wyrzucone a powinno byc zostawione stare HE bez wyrzucania sie.Czesto na mapach escape duzo osob sie wyrzuca i po sprawie.Za to sa bany ale coz z tego zbanujemy polowe serwa i potem kto ma grac? Ja jestem za przywroceniem zwyklych HE bez WYRZUCANIA SIE!.I niech sie wypowiadaja osoby grajace albo zagladajace na zm a nie zeby tylko posta nabic.DZ za rozwazenie mej propozycji:D
PozdrO
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Jestem za:] ciagle sa takie sytuacje ze sie wyrzucaja na kampy zamiast probowac sie tam dostac... i wrzucaja sie w takie meijsca gdzie zombie nie ma szans sie dostac:]
wywalić bo się wybijają,poza tym potrafi zwalić z kampy jak się źle rzuci :\ .niby można uciec od zompich ale to nie przeważy .powinno być w realmodzie,a nie tu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum