Post numer: #1Wysłany: 2008-10-04, 14:44 hC-gaminG # Neveros | admin
Cześć mam na imię : Adrian
Pochodzę z : Barlinka
Mieszkam aktualnie w :Barlinku
Urodziłem się :9 września 1992
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :1rok
Gram na (steam/nosteam) :Non Steam (mam zamiar kopić Steama)
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Gram często i i poradził bym sobie z rolą Admina
Byłem już adminem na serverach : klanowych
Poświęcam dziennie grze :10 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Jestem bezstronny i uczciwy
O sobie mogę powiedzieć, że :Jestem miły i uczynny
Dla innych graczy jestem :wzorem do naśladowania
+ coś od siebie : Jestem aktywny na forum. Zależy mi na adminie bo lubię ten serwer i przyjemnie mi się gra lecz to usuwanie lvl przez innych graczy, piszczące dzieci,CHEATY gdy admin nie gra jest meczącą sprawą.. Jeżeli moja prośba będzie rozpatrzona NEGATYWNIE to pogodzę się z tym.
[ Dodano: 2008-10-04, 14:46 ]
Ops mały blądzik z ankieta :/
Bo tych piskow wychodzacych z twojego mikrofona w grze nie moge zniesc...
Poza tym masz troszke za maly staz co za tym idzie za male doswiadczenie.
Dostaniesz admina, zaraz podanie napisze lord ktory ma jeszcze mniej lat od ciebie, a o dziwo glos po mutacji, nastepnie przyjdzie cala reszta z hc-gaming, ze oni tez chca admina.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-10-04, 15:06, w całości zmieniany 1 raz
było wiele gagów, banów, kicków za nadużywanie micro i przeklinanie. poza tym jeszcze nie znajomość regulaminu... na forum może i trochę się udzielasz, ale jakby za krótko z nami jesteś i piszesz tylko to co bezpośrednio ciebie dotyczy, a nie spraw ogólnych servera (takie moje zdanie). i jeszcze dochodzi to :
Maxi King napisał/a:
wbija na serva i pisze glosujcie na mnie glosujcie i link do forum przesyla
więc sumując; przykro mi, może kiedyś. popraw zachowanie na servie przede wszystkim w niektórych aspektach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum