Post numer: #1Wysłany: 2007-10-24, 11:15 Haxor | admin
Cześć mam na imię : Seweryn
Pochodzę z : Rzeszowa
Mieszkam aktualnie w : Rzeszowie
Urodziłem się w : Rzeszowie
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : okolo 2 lat
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Duzo gram na tau. Lubie ten serv.
Byłem już adminem na serverach : Tak jestem adminem na moim servie na ktorym admina rowniez maja: Sorrand i WiLLu
Poświęcam dziennie grze : 3-6 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Czesto jest tak ze wpadnie ktos i reklamuje inny server a adminow niema lub czesto gracze siedza na spectach po 2h.
O sobie mogę powiedzieć, że : nie lubie chaterstwa i chamstwa
Dla innych graczy jestem : fair,nie gram na czitach, pomagam jesli potrafie
Lubie tau i przyznam sie ze niegram na zadnych innych serwach ;p tylko tau aaa... nom moze gram czasem u siebie :p ale zadko bo wole pomykac na tau ;p;p
zal sorrand wez ten kolo sie zachowoje jak dziecko .... jak taki ktos ma mnie banowac za cos (nieiwem co ) to TAU zejdzie na psy ... kolo niejest swiety
Brzeszczo[t] moze i cie zwyzywalem ale przyznaj ze ty pierwszy sprowokowales.... Powiedzialem ze ide z serva i gralem jeszcze chwilke na next map a ty wyjechales z haselkiem czy nie powinienem isc juz spac ? Jesli ty chodzi o 22:30 nynac to pozdro. Haha i co moze powiesz jeszcze ze gram na czitach ? Moze niemam najlepszego skilla ale nie najgorszego. I gram czesciej niz ty bo ty zadko kiedy odwiedzasz tau.
Trochę za młody na @ no i może mu woda sodowa uderzyć do głowy (wiecie - władza... pieniądze ) ale na jakiś okres próbny możnaby go wziąć, jak się sprawdzi to zostawić, a jak nie to cya Widać go na serwie, gra po kilka godzin jak nie więcej - Jestem na tak.
A i fajnie to Haxor napisałeś:
Haxor napisał/a:
Pochodzę z : Rzeszowa
Mieszkam aktualnie w : Rzeszowie
Urodziłem się w : Rzeszowie
Czyli mam lat : 15
- wychodzi na to że jeżeli pochodzisz, aktualnie mieszkasz i urodziłeś sie w Rzeszowie to oczywistym jest ze masz 15 lat ale ciiiiii ja się nie czepiam tylko nie mogłem sie oprzeć żeby to napisać
1. Tak, testowy ~ 30 dni.
2. Szkoda, że nie ma regulaminu i qBerta, bo już powinno polecieć parę warnów ( ciekawe dla kogo ... ) za SPAM! Do jasnej cholery, ktoś napisał podanie i ok. STARCZY. Nie odpisywać na posty, jeśli będą negatywne! Każdy ma swoje zdanie. Ponapinać się na gadu gadu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum