Nr Użytkownika: 3467 Wiek: 23 Dołączył: 19 Sie 2009 Tematy: 0 Posty: 2 Skąd: Lębork
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-19, 13:17 Hasło na nick
Witam Wszystkich :)
Jestem tu nowym graczem i sądzę, że przydało by się zrobić hasło na nick. Ponieważ ktoś się może wrąbać na acc i pokasować lvl'e, a to takie miłe nie jest... :/ Dziękuję za uwagę ;)
A wiesz chociaż ile to roboty.....? Chyba, że jakiś plugin jest to nas oświeć..... Jak już coś proponujesz to poszperaj coś w necie.....
co ty taki agresywny ?
nie agresywny :D, tylko denerwuje mnie to, że ludzie coś napiszą, a nawet nie wiedzą ile to roboty... Aby zrobić takie hasło dla każdego gracza na war3, to trochę roboty by było, chyba, że każdy chętny do otrzymania takiego hasła podałby swój wzór i admin mógłby od razu to skopiować i wkleić w plik users.ini ;] Ale, zaraz ludzie by pisali 100 tematów, dlaczego moje hasło nie działa... (bo nie potrafią wpisać prostej komendy w config)
Ja się wypowiem krotko każdy z was ma troszkę racji ale po co ci hasło na war3 tam raczej nikt się nie podszywa pod kogoś bynajmniej ja się nie spotkałem z takim przypadkiem a wiesz mi dozo gram na war3 ;)
temat troszkę nie przemyślany ale nie mi to oceniać xD
dobry pomysl w sumie tak jak na diablo tesz haslo na nick tylko pewnie tak najlepie 9-10 lvl pasowaloby miec:D pozdro i powodzenia z realizowaniem pomyslu:P
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum