Witam
ja odnośnie serwera Tp znowu zawitałem do was i zamierzam grywać często , i grywam na Tp i nie podoba mi się klimat na ty serwerze bo jest "rozpierdziucha" dużo ludzi biega na haxach wczoraj grałem i dwie osoby mialy sh jeden nick pamiętam ( Owned) itd., wyzywają się też do potęgi zróbcie coś z tym bo szkoda serwera aha no i te restarty anar serwer pada 2 rundy leci pózniej restart i tak pare raz wczoraj miałem. Narazie to tyle. :)
hahaha dzięki Bango wiem o tym że moge ich złapać nagrać czy ss zrobić ok, tylko chodzi mi o zrobienie tam porządku przez adminów , rygorystycznie podchodzić do graczy którzy łamią regulamin i karać. Rozumiem trzeba być człowiekiem ale admina się dostaje po to żeby utrzymać ład i porządek i wdrążyć jakieś zasady, wtedy napewno poprawi się wizerunek serwera i zachęci ludzi to gry
Co do chaosu zgadzam się z Tobą.. Masakra tam się czasami dzieje ;/
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
jak gram tam coraz czesciej i jakas o duze przejawy chamstwa sie nie natknalem, ale jesli chodzi o crashowanie serwera po kilku rundach to jest to zenujaca ( przynajmniej wczoraj tak bylo)
pewnie masz racje Sharp że nic się nie działo nie twierdze że zawsze tak jest i pewnie jak zobaczyli admina to nic nie pisali ale wejdz czasem na fejku to zobaczysz ja gram jako zwykły gracz i aż mnie krzyż strzelał że jestem bezradny w tych sytuacjach. i ci admini którzy mają adma na ip a nie na nick powinni czasami wejść na fejku i po karać :)
pewnie masz racje Sharp że nic się nie działo nie twierdze że zawsze tak jest i pewnie jak zobaczyli admina to nic nie pisali ale wejdz czasem na fejku to zobaczysz ja gram jako zwykły gracz i aż mnie huj strzelał że jestem bezradny w tych sytuacjach. i ci admini którzy mają adma na ip a nie na nick powinni czasami wejść na fejku i po karać :)
Ejjj ziomek bez przeklinania proszę, oka?
co do chaosu zgadzam się zupełnie, wnerwiające toto jest bardzo.
[ Dodano: 2009-02-21, 18:35 ]
dodaje jeszcze że na dłuższy okres chciałbym się związać z tą stroną i serwami, jednak nikt mnie nie zna, na forum dopiero raczkuję, więc o adma nawet nie ośmielam się ankiety stawiać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum