Najlepiej kurwa zróbcie wszyscy i idźcie w pizdu... Bo wam nie pasuje. Przecież nie będziecie z tym "kimś" spać w jednym łóżku, ani jeść z jednej łyżki. Czasami tylko zagracie na jednym serwerze jako admini ...
Bardziej mi chodzi o sposób w jaki wybieracie tych @, a nie same osoby. Kolega tak, niekolega nie. Tak to się generalnie odbywa, a to czy ktoś zasłużył czy nie to już się nie liczy.
Dla mnie śmieszne jest to, że w jednym temacie wspominacie, że faaaaaajnie było kiedyś, trzeba było mieć tam 100 postów itp, a teraz dajemy @ osobie która ma ich 13/28/33, M_T nie liczę...
Powiem tak ...
Czy wy kurwa musicie robić jazdę ze wszystkiego ??
Jak nie o Sarcie , to o zaku się czepiacie ;/ Już rozumiem , że Sarcia dostała admina bo wielu ludzi jej podlizało dupkę ( dlatego byłem neutral ) , ale o co wam chodzi z zaku ? Gracz dość ogarnięty , konto na forum od 11 lipca ,dużo gra ( nawet w nocy ) , wiek 22 lata i co wam w nim nie pasuje ?
Parę dni temu był protest w sprawie Sarci przez co część adminów odeszła i wtedy mówiliście dlaczego dzieciaki dostają admina , a nie ktoś starszy i ogarnięty. Gdy trafiła się taka osoba , to od razu jest protest , ale kurwa z dlaczego ?
Możecie mi wytłumaczyć co jest z nim nie tak , że przez niego odejdziecie z adminowania ??
spokojnie furiel przecież jak dostał to są to dopiero testy zawsze można zagłosować na NIE w wyborze na stałych adminów i już nie ma tego adma nie ma co sie denerwować :0
wystarczy że go ignoruje jako gracza .
jako jeden , a może nawet jedyny działa mi na nerwach...
nie mam ochoty z nim adminowac , najwyzej zmienie server.
Jak dla mnie to postawa downa przyjęta przez ciebie, następna dziewczyna zfochowana!!
Co takiego masz do niego bo bez poważnych przyczyn nie powienneś "terroryzować" FPS-u.
Ale pewnie masz tak nawalone we łbie że i tak nic ci się nie da wytłumaczyć.
Kolejny typ z wydmuchanym EGO!! jak dla mnie to możesz już teraz zrezygnować jeżeli masz się zamiar tak fochować na servie bądź na forum,
Który kolejny do odstrzału ??
A może wszyscy razem by raźniej było?
Bo za młodzi.... bo nielubie tego.....bo to nie to samo... i inne badziewne usprawiedliwienia, no dalej zostawcie FPS i wtedy zrobi się śmietnik.
w dupie mam twoje zdanie .
napisałem i tyle , nie musicie komentowac... nie fochuje sie .
Poprostu od pierwszego razu kiedy go ujzalem , podpadł mi , za kazdym razem gdzies mi dogrywal , dokuczał...
i nie chce sie z nim meczyc , wystarczy ze teraz go ignoruje .
Admini powinni współpracowac , a ja współpracy z nim nie widze.
rozumiesz?
edit:
a i jeszcze jedno ,
waszym zdaniem admina powinien dostawac kazdy , który
-duzo gra
-ogarnia
-ma wiek i kulture
tak ? no to gratuluje....
wogole te ankiety to bezsens , po co sie wypowiadaja jacys admini 4FUN albo ZOMBIE itd.
po co wogole głosuja ? nie mam pojecia... strzelacie ? czy patrzycie po komentarzach jak inni sie wypowiadaja ?
jak ktos składa podanie na FFA , to powinni sie wypowiadac tylko admini FFA ,
skonsultowac sie , zaraz powiem dla babki zeby zalozyla konto na FPSCS.net
i zeby zagłosowała na Zaku Baku , nie gra w cs-a , ale kogo to obchodzi ?
głos jest ? no proste że jest...
żenada
edit2:
predzej czy pozniej wiedzialem ze napisze podanie ,
takze wcale sie nie zdzwilem , tylko na to czekalem...
widocznie kazdy pierwszy lepszy moze miec admina .
Nie mam sie zamiaru kłócic , wasza decyzja .
Ostatnio zmieniony przez Prezes 2009-08-31, 12:40, w całości zmieniany 2 razy
Ale pewnie masz tak nawalone we łbie że i tak nic ci się nie da wytłumaczyć.
Kolejny typ z wydmuchanym EGO!!
Furiel tylko z tego powodu nie skacz z Wisły do mostu okej?
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum