Post numer: #1Wysłany: 2008-07-01, 19:09 Gudha|admin
Cześć mam na imię : Grzesiek
Pochodzę ze : Śląska :D
Mieszkam aktualnie w : Chorzowie
Urodziłem się : w lutym 1987
Czyli mam lat : 21
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 6 mieięcy
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : rzadko na servie przebywa jakiś admin, pewnie jest to spowodowane tym, ze mało kto na nim gra, ale to sie pewnie zmieni i admini będą potrzebni
Byłem już adminem na serverach : nie byłem, zawsze warto spróbować
Poświęcam dziennie grze : ok. 3-4h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : zapewniam pełen profesjonalizm :P
O sobie mogę powiedzieć, że : generalnie trudno mnie zdenerwować
Dla innych graczy jestem : miły i kulturalny, a jak mnie denerwują to sięgam po papierosa :)
Admini na serwerze bywają często - wielu graczy nawet się nie spodziewa jak działają pod innymi nickami, ale bywają sytuacje, że nie ma admina - no cóż, takie sytuacje zawsze będą miały miejsce według mnie, gdyż nie może być tak iż 24/h będzie minimum jeden adminn.
Słabo Cię jeszcze znam i nie wiem co o twojej kandydaturze sądzić...
/grzmotek
Cytat:
2. Osoby oceniające podania powinny w swoim poście podać czy są za czy przeciw pozytywnemu rozpatrzeniu, oraz umotywować swoją decyzję.
Poszukujemy adminow na hs i tp tak wiec mysle, ze moglbys sie nadac. Co do statusu online adminow to prawda: na serwerze hs widuje tylko siebie, sharpa i czasem grzmotka, a przeciez jest nas siedemciu. Chociaz patrzac z innej strony 6miesiecy doswiadczenia z ta gra to troche malawo :|, mimo wszystko lubie pracowac ze starszymi osobami dlatego plusik odemnie zostaje.
Nie dawno dolaczył na forum to jest jego pierwszy post w którym sklada podanie o admina, od niedawna czasami widuje go na serverze to tylko jeden plus dla niego. Ale jestem na NIE
tutaj to tak ograniczenie bardzo. bardziej to poszukujemy aktywności starych adminów na tym serwerze...
killer nie cfaniakuj bo za 'stary i doświadczony' na tym forum to też nie jesteś ; ]
chociaż oczywiście przyznać muszę że więcej, więcej.
ogólnie nie wiem co powiedzieć. jak narazie jestem neutralny. wiek mówi za, doświadczenie trochę przeciw a to jednak ma znaczenie. wypowiem się może potem bardziej konkretnie.
Pograjmy i zobaczymy, myślę, że jak dasz na wstrzymanie na np. tydzień to będzie więcej opinii przypomnij się w temacie za ok. tydzień albo dwa. Pozdrawiam
Pograjmy i zobaczymy, myślę, że jak dasz na wstrzymanie na np. tydzień to będzie więcej opinii przypomnij się w temacie za ok. tydzień albo dwa. Pozdrawiam
Dobrze, poczekam, nie ma problemu. A jak na razie dzięki wszystkim za wyrażenie opinii, i tych pozytywnych i tych niestety nie. :D
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum