Nr Użytkownika: 2613 Wiek: 17 Dołączył: 28 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 85 Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-02, 21:23 Greku | war3 | admin
Cześć mam na imię : Marcin
Pochodzę z : Krakowa
Mieszkam aktualnie w : Krakowie
Urodziłem się : 16.07.1994
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok. 2 lat
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : przyda sie kolejna reka do pomocy , a jest ich malo
Byłem już adminem na serverach : tylko swoim
Poświęcam dziennie grze : 5 - 10 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Lubie serwer war3 i bede dobrze go pilnowal
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem wyluzowany kulturalny , , ..... nie lubie oceniac san siebie bo zawsze bede doskonaly .
Dla innych graczy jestem : nie naleze do ludzi "do rany przylusz" ale i nie jestem "chamski" , wyrozumialy (zalerzy w jakiej sprawie) ...... jaki jestem dla was .... chyba ten kto powinien to wie .
Jestem na tak ponieważ po pierwsze często gra na war3,po drugie kulturalny do innych graczy po trzecie nie wydziera się przez mikro a na testach na pewno się spisze :):P
W regulaminie jest że od 16 lat! ! ! ! !! ! ! !!
Więc nie!
I wisi mi czy jest fajny czy nie czy ma miliard godzin przegranych- REGULAMIN TO REGULAMIN! !
Ale jak sami admini tego nie przestrzegają...to czego tu chcieć ...
//
Więc co robią w administracji trawnik oraz aki ?
//
no wuaśnie?
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum