Post numer: #1Wysłany: 2008-06-19, 21:40 ~grEEn. | admin
Cześć mam na imię : Łukasz
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Ozorkowie
Urodziłem się : 14.06.1992
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 10 miesięcy
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : teraz admini na HS są potrzebni, a po za tym chciałbym pilnować porządku na servie.
Byłem już adminem na serverach : byłem na kilku serverach klanowych, raczej nie było ze mną problemów
Poświęcam dziennie grze : około 2-3 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem lubiany, kulturalny i często jestem na servach.
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem raczej zrównoważony
Dla innych graczy jestem : to już lepiej niech ocenią inni ^^
+ coś od siebie
Grywałem często na starym HS, również na 4FUN, teraz z racji tego, że nikogo nie ma na HS, częściej jestem na 4FUN, ale gdybym dostał admina to by się zmieniło ^^
kolega z klasy wiek co ja na starym hs bylo go pelno a admini pisza ze go nie widywali to racej on ich nei widywal bo gral tam codziennie + kulturalny tez jest +++
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2008-06-19, 22:01, w całości zmieniany 1 raz
kiedys widywany na HS teraz na fun od dlugiego czasu nie obecny, nie uczestniczył na forum, i wracajac do HS kultura do ogarniecia na tamten okres. na NIE
moge dostac warna ale juz: po 1 shrp podbno na hs gralez z nim czesto a nie pamietasz go
po 2 kultura? kazdemu sie zdarzy cos tam wymkan ale nie jest z nim zle
po 3 furiel swietna wypowiedz nei bo tak ...pogratulowac
po 4 to wy admini mniej gracie na hs niz on bo ja np polowy adminow tam wogole nie widuje to tylko do powiedzenia mam a teraz fueryon daj warna jak chcesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum