Pojawia się dużo dzieciaków ostatnio może by zrobić jakąś barierę wiekową?
a jak to sobie wyobrazasz? koles jak bedzie wchodzil na server to bedzie wpisywal swoj wiek tak jak haslo? jak bedzie jakies ograniczenie to i tak kazdy bedzie podawal ze jest starszy tylko zeby pograc
Z jednej strony dobry pomysł bo dzieci potrafią wkurzyć ale z drugiej strony nie można zakazać grać dzieciom, stracimy wielu graczy. A wogle jak chcesz to zrobić ?? na starcie będzie się wybierać ile masz lat ?? po jakimś czasie wszyscy będą wiedzieć co wybierać więc nie ma to sensu
kazdy czlowiek ma inny glos, kazdy czlowiek w innym wieku i inaczej przechodzi mutacje, niektorzy w wieku 10 lat maja taki już ze tak powiem wyrobiony głos, niektórzy po 18 męczą sie ze słowiczym głosem!
człowieku, zastanów sie co piszesz, bo takie głupoty to nie u nas!
Internet-anonimowość - jezeli tego jeszcze nie ogarniasz to powodzenia!
Nie wyszlo nie? ;> Jak sobie to wyobrazasz? To nie ma sensu.. Dzieci graly, graja i beda graly. Nie zmienisz tego
Ps. Fart - Stracilibysmy ponad 50% graczy ^^
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
James R. Thompson
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum