Post numer: #1Wysłany: 2008-12-24, 12:00 GoNgO ^^ - Prośba o Admina
Cześć mam na imię : Paweł
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Białymstoku
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 5 lat
Gram na (steam/nosteam) : steam i non-steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :
Uważam, że na serverze jest za mało adminów - tylko 1 i chciałbym trochę rozkręcić ten server, bo mało osób tu gra. Zaprosiłem narazie trochę kolegów. Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem dobrym, doświadczonym graczem cs, zawsze staram się pomóc innym graczom, oddaję się temu co robię, nie kieruję się emocjami, szukam kompromisu.
Byłem już adminem na serverach :
Rzadko bywam adminem, ale tym razem mam ochotę
nim być ;p
Poświęcam dziennie grze :
2-3h, zależy czy mam czas - uczę się :D
O sobie mogę powiedzieć, że : Spoko Kolo ;D , warto mnie wybrać ;)
Dla innych graczy jestem : Zawsze pomagam :D
Uważam, że nadaję się na admina i na pewno przyczynię się do rozwoju tego serwera.
Wiec ja jestem narazie na NIE.
Grasz jeden dzien na serwie i juz chcesz adma.
Co do sprowadzania ludzi to zrobilem rekonesans i jedna osoba powiedziala, ze od Ciebie jest ^^
Pograj, powypowiadaj sie na forum, badz czesto online i wtedy staraj sie o Adma :)
Inne podania niż w/w będą kasowane z forum !
Anr napisał/a:
Dodam po raz kolejny, że tak jak na poprzednim forum - tytuł wątku powinien zawierać nick oraz to o co się ubiegacie, w formie:
<nick> | <pozycja>
np.
fueryon | admin
Stosuj sie do regulaminu!
Pozdrawiam, s8
Ostatnio zmieniony przez badellcat 2008-12-24, 14:07, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum