Cześć mam na imię :Tomek
Pochodzę z : Sandomierza
Mieszkam aktualnie w : Sandomierzu
Urodziłem się :27.12.1983
Czyli mam lat :26
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Około 3 lat
Gram na (steam/nosteam) :Na non steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Gram już na serwerze trochę ok(200.9 hr) :) i rzadko kiedy można na nim spotkać admina. A niestety cziterów wszelkiego rodzaju jest pełno wiec mógł bym pomóc
Byłem już adminem na serverach : nie byłem jeszcze bo nie widziałem takiej potrzeby
Poświęcam dziennie grze : różnie bo pracuje 1-3 h na dobę
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem często na serwerze, jestem uczciwy, i chce pomóc mimo że jestem nowy na forum i jest to mój pierwszy post (przepraszam za jakie kol wiek błędy) uważam że przyda wam się pomoc by zapanować nad tym chaosem jaki niekiedy tam panuje
O sobie mogę powiedzieć, że : lubię wędkarstwo :P
Dla innych graczy jestem : miły.
Link do gametrackera :Link do gametrackera
+ coś od siebie :
Myślę że przydam się jako Administrator serwera.
Ostatnio zmieniony przez gilmore 2010-01-01, 14:01, w całości zmieniany 1 raz
Przykro mi Jestem na nie dam tak jak:
-konto 2tyg
-troche postwo
a nie Ostatnio zarejestrowana osoba: gilmore Witamy serdecznie !
trzymajmy sie regulaminu?
Sorry, nic o Tobie nie wiemy, nie znamy Cię. Więc jak mamy Ci dać admina. Rozumiem, że grasz na GGDM, ale to nie wystarcza. Trzeba jeszcze udzielać się na forum.
Po wejściu do grona adminów, w Twoim przypadku, będzie groziło odpadnięciem w krótkim czasie, ze względu na obowiązki adminów.
"Pożyj" trochę na forum, daj się zapoznać.
Bo osobom, które po wejściu na forum i w pierwszym swoim poście składającym podania mówimy - NIE.
Niestety nie posiadam tyle czasu by udzielać się czynnie na forum chciałem tylko pomóc w ogarnięciu serwera (przez co zapewnić sobie i innym graczom grę fair) bo co się dzieje na nim to niekiedy tragedia po dwóch trzech czitów rezygnuje o staranie się o admina proszę o usunięcie tematu pozdrawiam.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum