Post numer: #1Wysłany: 2009-02-26, 17:43 GhostMaker - Admin - Ważne
Cześć mam na imię : Maks
Pochodzę z : Gliwice
Mieszkam aktualnie w : Gliwicach
Urodziłem się :19 września 1993
Czyli mam lat :15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :1,5 roku ponad
Gram na (steam/nosteam) :non-steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Gram na tym Serverze od dawna .. I wkurza mnie jedno ... Gram prawie po 6-7 h dziennie .. i nigdy nie ma admina !!.. Ciagle jakis koles wlazi na Speed'Haku , Drze się do mikro . podrabia nicki itp... Raz już pisałem i to już ostatni raz ... Chce dużo zmienic na serwie .. Dodac Pluginy nowe itp . anie ciagle to samo 0 adminow itp ....
Byłem już adminem na serverach : GS|Shoters , 24/7@Up.ZombieMod , 24.7 SurfLand , Cs-prosiaczek @PLdiablo.mod ( czy jakos tak ) .. Umilacz [Ganiany]
Poświęcam dziennie grze : hmmm . Od poniedziałku do piątku ok. 5-7 h. w weekendy ok.
7-9 h .
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Jestem miły, będe dorbze wypełniał swoje zadanie, 3/4 Servera lubi mnie i szanuje ... Jestem doświadczonym adminem , a co prawie najważniejsz na Ganianym ...... Jestem Dobrym i doświadczonym graczem ,,ganiaka" a co najważniejsze NIE BĘDZIE CZITEROW , SPAMEROW itp !!!!!!!
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem miły , zawsze da się zemną porozmawiac
Dla innych graczy jestem : GhostMaster'em :]
Od siebie :
Mam dosyc jak i reszta serwa ciągłego ::: Wyzywania , Spaowania , CZiterowania ... Jesli mnie wybierzecie to tego nobostwa nie bedzie ...
PS : jesli to olejecie to dalej beda laziły boty po serwie ... Raz było full serwer
przyszedl jeden na SH i zostałem tylko ja ...
A ja na tak... Podanie ciekawe, ale popraw aktywność
I dodaj ankietę!
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
James R. Thompson
Ostatnio zmieniony przez Amigo 2009-02-26, 18:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum