Post numer: #1Wysłany: 2009-02-14, 11:19 GhostMaker | Admin.
Cześć mam na imię : Maks
Pochodzę z : Gliwice
Mieszkam aktualnie w : Gliwicach
Urodziłem się :19 września 1995
Czyli mam lat :13(14 rocznikowo)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :1,5 roku ponad
Gram na (steam/nosteam) :nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Gram na tym Serverze od niedawna , Moim ulubionym modem jest Ganiany ... Lecz odkąd gram na tym serverze ... Nie widziałem jeszcze admina
Byłem już adminem na serverach : GS|Shoters , 24/7@Up.ZombieMod , 24.7 SurfLand , @PLdiablo.mod ( czy jakos tak ) .. Umilacz [Ganiany]
Poświęcam dziennie grze : hmmm . Od poniedziałku do piątku ok. 5-7 h. w weekendy ok. 7-9 h .
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Jestem miły, będe dorbze wypełniał swoje zadanie, 3/4 Servera lubi mnie i szanuje ... Jestem doświadczonym adminem , a co prawie najważniejsz na Ganianym ...... Jestem Dobrym i doświadczonym graczem ,,ganiaka"
O sobie mogę powiedzieć, że : Mam miły i znośny charakter (^^) Można się ze mną szybko zapoznać , Lubie oczyć innych grać i jestem zaangażowany w to co robię
Dla innych graczy jestem : GhostMaster'em :]
Od siebie :
Jak pewnie zauważono obok Postu .... Konto na forum zostało założone 14.02.09 .. Czyli dziś , ... Ale prosze mnie z tego powodu nie skreślać mam zamiar grać du dlugimi miesiącami ... Może nawet dlużej ...
PS :
Mam nadzieje że moja ,,Ekipa" Ganianego : Avro , Czosneq , headShot itp. Będą na tak :]
Pozdrawiam , GhostMaker
Ostatnio zmieniony przez GhostMaker 2009-02-14, 11:22, w całości zmieniany 2 razy
Jeszcze nie rozumiecie ze wpadajac po @ nie dostaniecie go? -.-
nie
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum