Ale tak do rzeczy,adminów naprawde mało,dzisiaj jedynie killa i sorranda widzialem.Taka prawda niestety,a czity sobie lataja ;p hehe.
Dlatego potrzeba nowej krwi w administracji. Trzeba kilku przyjąć, nie byle kogo, pierwszego lepszego, tylko kogoś komu można zaufać. Kogoś kto pokaże, że zasługuje na admina frekwencją na serwerze i udziałem na forum.
Krzysiu... jak ktoś wbije na forum tylko po to aby dostać admina, to takim mówimy nie. Jeśli ktoś ładnie da się zapoznać to czemu nie ma dostać szansy?
3k juz tak nie placz za tym icem... Dzisiaj pokazal klase i jaki jest naprawde, dlatego moim zdaniem sluszna decyzje anr podjal zabierajac mu admina. Zreszta z tego co wiem on sie nigdy nie godzil na admina dla niego, a przeciez ostateczna decyzje podejmuje h@ tak? Nie zaleznie od glosow graczy i innych adminow.
Wielu jest takich co sie udziela ale wam nie pasuje jego wiek np... ktos chce sie udzielac to posadzacie go o spam przewaznie i tez odpada...
kandydatow jak na lekarstwo taka prawda...
i nie chodzi mi tylko o ajsa bo zanim nie odebraliscie mu @ to nie bylo skarg na niego nie? szczeze wam powiem tez bym sie wqr***ł za takie cos i nie wiem co bym zrobil:]
temat zalozyl o co chodzi odp czemu tak sie stalo nie uzyskal on ani nikt kto byl tego ciekaw (w tym ja)... moze w ktos w koncu to wyjasni nie? albo dalej jakies tajemnice i spiski w administracji beda oO
2 sprawa Vega... z jakiego powodu wam nie pasowal ze bez wyjasnien jemu tez @ zabraliscie? kto bedzie nastepny?
dAba tez uwalic na poczatku chcieliscie bo byly pogloski ze banuje i robi co chce a wtedy na hs grywalem i widzialem ze sie chlopak stara gdyby nie moja interwencja domyslam sie 2 szansy by nie dostal...
nie bylo tak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum