Powiem wiecej: nie ma ESP, nie mozna transferowac....aha i najwazniejsze...nie da sie grac bo bot w swoich teamach samy sie wybijaja, a w nastepnej rundzie gina...po prostu cud miod i orzeszki.
Prawda gralem tam z Sharpem nawet nie zdazylismy dobiec do tt respa a oni pagibli bo sie zabijali, antyrasz tez nie dziala i Sharp placze ze nie moze robic sobie transferow biedactwo zazdrosci nam na 4fun hahahaha
TP stoi puste - całkiem puste. Nie ma opci /me, /hp, nawet ranku nie ma. W AMX są braki bo jak wcześniej miałęm tam adm. ^^ to transfer nie wchodził. Jest już propozycja na temat serwera TP więc czekamy na jakąś dobrą propozycję ze strony anr i do dzieła. Bo już wczoraj bawiło tam 10 osób. Ja proponuje zrobić FFA bądz zrobić RealMod w ostateczności ulepszyć TP. A HS przerobić na GG+DM albo Zombie
Znów będzie tak, że będziecie jęczeć żeby zrobić diablo mod, a nikt tam nie pogra. Tym bardziej, że diablo jest dość "wymagającym" modem i wątpię że będzie cieszył się popularnością.
Podobać to on mi sie nie podobał od początku ale .. z braku laku to mozna dac. ...A pozatym z tego co widze to większości forum sie podoba. to tyle mojego zdania na ten temat bo sie spam robi .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum