Post numer: #1Wysłany: 2009-06-17, 14:41 GAMMA ADJUSTER= Ban jak za czit!
Tak jak w temacie! Gamma za bardzo ułatwia grę! Wiem bo sam na nim grałem i to uniemożliwia zombim wile rzeczy !Wszyscy widzą zombich! To sensu nie ma ! Co Wy na to??
Tak, na zwyklych serwerach tez sie czasami dziwnie jak np. mam monitor na full gamme i brightness i koles mnie zabija jak kampie pod pociagiem na train a potem jak ja widze to miejsce z daleka to za nic tam goscia bym nie zobaczyl.
Fakt ze na zombie jest wszedzie ciemno i gamma adjuster czy inne programy do gammy ulatwiaja w znaczny sposob gre, ale:
ktos ci powie ze sobie w ustawieniach karty graficznej przystroil gamme i jak mu to udowodnisz ze to jakis program ??? say: łatwo mowic trudno zrobic, jestem na nie bo sobie tylko narobicie z tym problemow.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-06-17, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
jak rozpoznać?? W ustawieniach nie można rozjaśnić do tego stopnia że walisz kilometr dalej w ciemnice gdzie nikt nic nie widzi. Ludzie tego nie ukrywają.
Według mnie nawet jeśli wyjdzie że za Gamme Ban, to i tak tego nie wykryjesz, nie jest to czit więc żadne anty tego nie wykryje, moim zdaniem to nic nie da, no i co do tego rozjaśnienia to da się to zrobić w ustawieniach karty graficznej mozna tak rozjaśnić że będzie jeszcze jaśniej niż na Gammie
____________________ 1 Sh00t, 2 KilL, N0 cHeaTS, JusT SkiLL.
Ogólnie to rzal, bul i to fszystko :D:D
Muszę się zgodzić z zalesem że niestety ale to nie jest żaden czit i nie da się go wykryć a po zatym na biohazardzie i tak w miarę wszystko dobrze widać tak więc wystarczy tylko trszke w karcie graficznej poszperać
Albo zasłonić okna i zrobić z pokoju piwnice i to też dużo daje nawet nie trzeba niczego za bardzo robić
FAYRANT ma racje
Cytat:
ktos ci powie ze sobie w ustawieniach karty graficznej przystroil gamme i jak mu to udowodnisz ze to jakis program ??? say: łatwo mowic trudno zrobic, jestem na nie bo sobie tylko narobicie z tym problemow.
____________________ Jersteś Graczem który wdzi ten Tekst od 2009-02-09,
Ja siedzę w kompach dosyć mocno mimo że mam dopiero 16 lat wiąże z nimi przyszłość i wiem że dzięki podkręceniu karty graficznej zyskujesz większą jasność niż za pomocą gamma adjuster :D:D
____________________ 1 Sh00t, 2 KilL, N0 cHeaTS, JusT SkiLL.
Ogólnie to rzal, bul i to fszystko :D:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum