Post numer: #1Wysłany: 2010-01-16, 20:57 GaCuss Admin
Cześć mam na imię : Michał
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Zamościa
Urodziłem się : 20,09,1994
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2,5 roku
Gram na (steam/nosteam) : ns
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Na DR bywa sytuacja że pilnie potrzebny jest Admin a ja praktycznie jestem cały czas na serverze. Nie wiem jak z ilością adminów na DeathRun ale myślę, że przyda się jeszcze jeden.
Byłem już adminem na serverach : kokodzambo.pl
Poświęcam dziennie grze : 3-5 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Posiadam znajomości amx oraz znam się na rzeczy. Jeżeli potrzebujecie lojalnego, pomocnego i przydatnego admina to chętnie oferuje swoją osobę :)
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem srkomny, nic nie powiem :)
Dla innych graczy jestem : miły, uprzejmy i wszystkich <3
+ coś od siebie
Wiem, że już poprzednim razem składałem podanie i nie wyszło. Dlatego teraz chce wyrównać kilka kwestii.
Sector32: Zapomniałem o ankiecie to racja. Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek strzelać ( może na początku gry na serverze tak) ale teraz jestem w 100 % ogarnięty.
nothing: Powiem tyle '' * Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i floodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ). ''
Adis ^^ : Zapewniam Cie wiele razy już mnie widziałeś.
Jeżeli macie wątpliwości co do mojej gry wejdzcie na server i zapytajcie sie ludu czy gra tutaj jakiś GaCeq lub GaCuss. Sam Pawcio przyzna wam racje :) Oczywiście co do aktywności na forum to da się nadrobić. Po za tym wole przejść do konkretów niż pisać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum