Post numer: #1Wysłany: 2009-07-09, 22:13 fy_iceworld coś tam l del
Nazwa mapy: fy_iceworld coś tam l del
Dlaczego mapa ma być usunięta?:
Mapa jest grana 24 godziny na serwie. JEST BEZ SENSU NA WAR3!!
Za szybko exp leci. I botki tylko tą mapę chcą grać. Normalni gracze wolą sobie zagrać normalną mapę. Ale jak admin pisze na sayu BRAĆ 6! PRZEDŁUŻENIE MAPY!! to nikt nie ma wyboru ;/!
USUNĄĆ MAPĘ!
To taka wielka prośba. Ankieta i tak będzie na nie. Ale jak ta mapa zostaje to się męczcie i do mnie nie piszcie jak będzie na niej jakiś czit bo tam nie wchodzę.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
No trudno, ja jestem na NIE bo to jedna z lepszych mapek na War3, a to że jest często grana oznacza tylko że ludzie ją lubią i tyle. A nie jest aż tak źle jak mówisz.
Lubią ją po exp leci jak szalony. To tak samo jakby każdemu dać 10 lvl na każdej postaci...
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Zgadzam się z wiechem. Jak na taj mapce się gra to nie jest war3 tylko gg świętej pamięci jak kiedyś był tylko pod rasowany z mocami. Nie ukrywam grałem na niej i gra się świetnie bo można na bić lvl bardzo szybko gra się dość długo w nią ale ona nie jest pod War3 i dla tego jestem za usunięciem. Zamiast war3 będziemy mieli parodję War3 :P:P
Wywalić ją! Ta mapa jest wybierana tylko po to żeby EXpa jak najszybciej nabić. A poźniej wszyscy biegają z 10 lvl na każdej postaci. I po co? Zamiast na normalnej mapie de_... się pokazać i nabić na podkładanu/rozbrajaniu bomby to biegają po tym cholerstwie xD
I jeszcze jedno. Wiechu akurat o tym nie wspomniał. Na tej mapie broni nie trzeba kupować, więc do ogólnej sieczki dochodzi wszechobecne kupowanie EXpa, co tylko jeszcze szybciej lvl nabija. Do kosza z tą mapą.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Za szybko exp leci. I botki tylko tą mapę chcą grać. Normalni gracze wolą sobie zagrać normalną mapę. Ale jak admin pisze na sayu BRAĆ 6! PRZEDŁUŻENIE MAPY!! to nikt nie ma wyboru ;/!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum