Post numer: #1Wysłany: 2008-06-18, 19:27 furiel / admin ?
Cześć mam na imię :Hubert
Pochodzę z :Polska
Mieszkam aktualnie w :Biała Podlaska
Urodziłem się :26.02.1989
Czyli mam lat :19
Gram w Counter-Strike (lat 4)
Gram na steam
Chcę zostać adminem bo ; beda potrzebni ludzie na nowy server TP TAU
Byłem już adminem na serverach :TAU , jakichs innych tez ale nie ma czym sie chwalic
Poświęcam dziennie grze :3-4godz / najczesciej nocki , wtedy 4-5godz
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : juz raz mialem admina , nie bylo na mnie skarg , zostal mi odebrany z takiego powodu że adrix był idiotą
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem normalny .
Dla innych graczy jestem : niech sie wypowiedza gracze...
+ coś od siebie
nie bede owijał w bawełne ze ostatnio nie grałem tutaj nic ,
toż matura ^^ uczyłem sie i nie miałem czasu,
teraz czasu mam od czorta i chce go wykorzystac:)
Ostatnio zmieniony przez Prezes 2008-06-18, 22:11, w całości zmieniany 2 razy
dla mnie jestes "niewidzialny" na serwerach ale z racji ze powstał nowy serwer więc myśle że bedzie okazja razem popracować, mimo wszystko jestem na TAK
Ps. do godziny 00:00 niech raczej pojawi sie ankieta.bo temat znajdzie sie w archiwum.
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-06-18, 19:53, w całości zmieniany 1 raz
Ja go pamiętam za czasów starego tau. Raczej bede na tak, ale wracając do ankiety Phantoma [WeeD] to też miałby u mnie głos na tak i może dalibyśmy mu jakąś szanse.
Pamiętam Cie jak z pupy pojawiłeś się jako admin z jeszcze jednym pokemonem, ale nie moge sobie przypomnieć jego nicku. Pamiętam jak posądzałem Cię o haxy, aż przyszedł taki dzień ..... nie, w sumie nadal posądzam Cie o haxy ^^
Ale nie powiem, że nie, zebys nie marudził, ze przez mój, jakże ważny głos nie dostałeś adma :]
A tak poza tematem, to z czego maturke zdawałeś????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum