Post numer: #1Wysłany: 2008-07-14, 01:28 Friendly Fire
Witam :)
Mam wielką prośbę o wyłączenie opcji FF z racji tego ze na DM każdy strzela do pierwszego lepszego jakiego zobaczy nie ważne czy ze swojego teamu czy nie :/. Może dla jednych jest to zabawne ale chyba nie oto chodziło w założeniu tego Serwera. Jest to jedno wielkie nie porozumienie :). I myślę że wyłączenie FF przyniesie tylko dużo pożytku bo aż odechciewa sie grać w takich sytuacjach jak każdy strzela do Każdego a oto w CS'ie raczej nie chodzi :p.
____________________ Uwaga! Źle się dzieje
Gdy jesteśmy agresywni
Lecz w pewnym sensie
Złe wydarzenia robimy sami...
"Dywersja - Śmierć"
Ostatnio zmieniony przez Tibo 2008-07-14, 12:32, w całości zmieniany 1 raz
Może jak był w CT myślał, że jest w TT i na odwrót...
A kwestia HS-a jest rozstrzygana na forum z tego co się orientuję nie od dzisiaj :/
Temat do zamknięcia, bo się spamik robi...
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-07-14, 11:03, w całości zmieniany 2 razy
Może było wyłączone ale przynajmniej od wczoraj wieczorem jest włączone :/
Zresztą może sami byście najpierw sprawdzili jak jest na serwerze a później wypowiadalibyście sie o tym czy jest włączone czy wyłączone :)
Wystarczy wejść na 2 min żeby zobaczyć jak lecą HS od swojego teamu.
ps. Dyzma nie martw sie o mnie jeszcze potrafię rozróżnić swój team zresztą istnieje taka magiczna komenda "FF" która pokazuje czy jest on/off :) i zanim napiszesz kolejny post w tym temacie wejdź na serwer i sie sam przekonaj jak jest używając magicznej komendy ww. chyba ze już to zdąża naprawić :) ( bez obrazy)
Gdy jesteśmy agresywni
Lecz w pewnym sensie
"Dywersja - Śmierć"
Ostatnio zmieniony przez Tibo 2008-07-14, 12:33, w całości zmieniany 2 razy
Skoro Ty taki obeznany w sprawach serwera to trzeba było to inaczej sformułować - bo zabrzmiało to jakby FF było włączone na serwie od dłuższego czasu.
A te twoje komendy wcale nie są magiczne chyba, że Ciebie tak oczarowały...
Chyba że problem tkwi w tym że jest to stary serwer HS i po prostu kto inny jest administratorem tego serwa bo faktycznie nowy serwer Fps ma wyłączony FF tylko ze tam nikt nie gra.
Jeżeli nie macie dostępu do starego serwera to temat można zamknąć i wyrzucić do kosza.
Gdy jesteśmy agresywni
Lecz w pewnym sensie
"Dywersja - Śmierć"
Stary? - Nowy?
Ja się nie orientuję - wiem tylko o jednym, na którym nie widziałem by było FF włączone, to chyba grałeś na jakimś innym HS bo ten HS TAU jest prawie zawsze pusty...
Pozdro!
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum