Nr Użytkownika: 2588 Dołączył: 26 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 33 Skąd: Z Oceanu Szarych Bloków
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-10, 16:59 FREE=KOSY
Strzała! Pisze do was w sprawie propozycji frre=kosy.
Chodzi o to aby do zasad serwera dodać zasadę free=kosy, i aby karać za jej nie przestrzeganie ;] wypowiedzcie się ;]
pozdro 600!
____________________ W p****u ulicznych przygód w poszukiwaniu wygód, Gdzie w tajnych samochodach śmiga nie jeden przygłup, Gdzie spryt i charakterność to nieodłączny atrybut, Historie prosto z chodnika co mają dwa zakończenia, Jesteś zarobiony albo idziesz do więzienia, Dużo farta pozdrowienia dla osób nam bliskich, ZA LUDZI Z CHARAKTEREM JUŻ POLANE KIELISZKI ! Piona!
Ostatnio zmieniony przez Biceps 2009-06-10, 17:00, w całości zmieniany 1 raz
zgadzam się z tym bo gdy się powie że na kosy to na kosy a nie że niektórzy gracze jak jest free biorą bron
co to za denne rozumowanie
free to jest wyłacznie wola TT
a to czy CT weźmie bron to juz zalezy od gracza (np. nomak nigdy nie idzie na kosy )
takze jest to beznadziejna propozycja jak chcesz cos takiego to zrób nowy mod gdzie wymyslisz sobie do niego zasady
jedno wielkie NIE
____________________ W p****u ulicznych przygód w poszukiwaniu wygód, Gdzie w tajnych samochodach śmiga nie jeden przygłup, Gdzie spryt i charakterność to nieodłączny atrybut, Historie prosto z chodnika co mają dwa zakończenia, Jesteś zarobiony albo idziesz do więzienia, Dużo farta pozdrowienia dla osób nam bliskich, ZA LUDZI Z CHARAKTEREM JUŻ POLANE KIELISZKI ! Piona!
Ja myślę że to dobry pomysł na innych serwerach jest taka zasada to czemu tu nie ma ?
Wiele razy proszą mnie nowi na dr aby zbanował tych co na kosy nie idą wiec czemu u nas ma być inaczej
Wielkie tak ale to nic nie zmieni ale proszę o wypowiedz osób które grają na serwie a nie żeby sobie posty nabić .
To ja dodam punkt do regulaminu "Puszczanie CT przez TT=ban 30 minut" ok? Wtedy to będzie ban za nie wykonywanie celów mapy. TT wybiera czy ich puszcza a CT sobie robi co chce z głupoty TT.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Na tym DR nie gram akurat zbyt często, ale kiedyś grałem baardzo długo na takich serwach, więc nie mówcie że pisze żeby sobie posty nabić, czy że nie wiem o co chodzi, poprostu nie rozumiem po co ma być coś takiego, jeżeli jest to przeciwne celom mapy? Jak ktoś chce sobie powalczyć na kosy, to są specjalne serwery z mapkami only noże. Nie rozumiem, po co psuć zabawe dając przejść innym wszystkie pułapki, przecież wtedy nie ma żadnej rozrywki w grze.
BTW Czasem też tu gram...
Nie kazdy ma z CT ochote isc na kose. Ja osobiscie rowniez wole, zeby TT aktywowalo pulapki, a jesli juz mi sie uda przejsc mape to zabic go z broni, ktora specjalnie jest polozona przy wejsciu do tero. Zreszta w takim celu zostal zrobiony ten Mod. Wiec powiedz mi, dlaczego mam dostac bana za zabicie tero z normalnej broni mimo, ze od poczatku rundy nie mialem zamiaru grac na noze. To czy tero bedzie aktywowalo pulapki, czy da tzw. "free" to tylko jego wylaczna wola, ale niech sie liczy z tym, ze ktos kto ma ochote normalnie zagrac nie bedzie mial zamiaru isc na noze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum