Post numer: #1Wysłany: 2008-11-14, 12:52 Forfeith* |Admin
Cześć mam na imię[/b] : Adrian
Pochodzę z : Gorzowa Wielkopolskiego
Mieszkam aktualnie w : Gorzowie
Urodziłem się :12.06.1992 w Gorzowie
Czyli mam lat :16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 7 miesięcy
Gram na (steam/nosteam) :Non Steam
Chcę zostać adminem/ bo :Podczas nieobecności admina panuje chaos
Byłem już adminem na serverach : klanowy i team play
Poświęcam dziennie grze : 15h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Ten serwer czegoś mnie nauczył..Znam się na AMX. Znam również adminów serwera Diablo
O sobie mogę powiedzieć, że :Jestem bezstronny...I był bym jednym z surowszych adminów
Dla innych graczy jestem :Pomocny i miły
+ coś od siebie :
Czytałem ankiety moich poprzedników gdzie prawdopodobnie były przekręty... wiec moim zdaniem każdy głos powinien być uprzedzony postem....A glosy bez postu niebrane pod uwagę! Jedno słowo w temacie nikomu nie powinno sprawić problemu...Ale to moje zdanie...Proszę o rozpatrzenie mojej ankiety!=]
Niech ma... oO 15 h? I żyjesz? Weź bo jak ten koreanczyk skonczysz... Przesada 15 h... Co po za tym robisz? ;>
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Rozumiem, że masz szkołę koło domu, nie odczuwasz zmęczenia i nie potrzebujesz jeść... ;]
Co do tego: "+ coś od siebie :" mógłbyś podać coś o sobie, a na końcu napisać, że prosisz o potwierdzenie każdego głosu postem - to czy inne głosy będą brane pod uwagę czy nie, nie zależy to niestety od Ciebie.
TAK
Pozdro od gracza Dyzm@!
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum