Jedyne co mnie drazni to to jak o byle gownie pisze na tsyu. Poprostu nie lubie tego, bo od takich rozmow jest normalny say, a to traktuje jako takie wywyzszanie nad innymi "o patrz, ja pisze na srodku ekranu na bialo, a ty nie"
Mimo wszystko jednak jego praca na serwerze jest poprawna, i nie moge niczego mu zarzucic wiecej.
Gorzej na forum. Admin prawie w ogole nie aktywny, nie wypowiada sie wcale... Nie wiem, moze on mysli, ze praca @ polega tylko na wykonywaniu powiezonych zadan na serwerze. Jesli tak jest to chyba trzeba uswiadomic mu, ze jest w bledzie.
Dlatego gdyby poprawil ta aktywnosc na forum to jestem sklonny byc "za" za zakonczeniem testow pozytywnie. Narazie nie zaglosuje w ankiecie.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-11-25, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
1. jak tylko dostal admina odrazu nie ma go na forum wpadl tylko ostatnio bo dostal ss od demolki
2. pepe mowil cos ze odbanowal dixona(czitera) tylko dlatego ze to jego kolega( pepe mowil ze ma dowod to jak wejdzie po pokaze pewnie)
o ile sie nie myle
3. i kozaczy to fakt
4. ciekawe co powie jak sie dowie ze nie tylko adminuje tylko ze kazdy admin ma cos do roboty :)
On wogole robil komus ss? bo ani razu nie widzialem go na forum w celu ich sprawdzenia...
mysle ze jesli dostanie jakies zadanie to zrezygnuje z @...
poza tym nielubie czegos takiego o czym mowil fearo z tsayem... iwyglada to tak jakby tylko wpadl po adma tego tez nie lubie;p
ja na nie
czasem mnie drażni. szczególnie tym, że wszystko pisze na tsayu. poza tym co już też było mówione, nie zagląda w ogóle na forum i przy pierwszym lepszym zadaniu przydzielonym dla niego sam zrezygnuje, jak zobaczy, że jego zadanie nie kończy się na przesiadywaniu na serverze 15 godzin dziennie( co jest chore moim zdaniem). z tym dixonem też nieźle pojechał, tym się skreślił właściwie w moich oczach. poza tym podał chyba nickfortowi i jeszcze komuś z servera jak się odbanować z bana na psl, co już w ogóle jest porażką.
moim zdaniem nie.
Ostatnio zmieniony przez wooKie 2008-11-25, 14:43, w całości zmieniany 1 raz
lol2 jesli to prawda z dixonem to jestem stanowczo na Nie. Nie po to go banowalem na cfg, zeby teraz noob mogl znowu biegac na serwie... A juz byl taki spokoj...
z tym dixonem też nieźle pojechał, tym się skreślił właściwie w moich oczach. poza tym podał chyba nickfortowi i jeszcze komuś z servera jak się odbanować z bana na psl, co już w ogóle jest porażką.
Oczywiście jestem za nie dopuszczeniem go na stanowisko admina. Jak już wspomniało kilka osób głównie podpadł odbanowaniem Dixona, na co mam oczywiście dowód, żeby nie być gołosłownym http://img519.imageshack....rain0000ai9.jpg , oczywiście wytłumaczyłem mu w miarę kulturalnie, że nie wolno odbanowywać tak jak się podoba, niby zrozumiał i przeprosił, ale jak na kolejnej mapie wszedł na serwer Dixon to sobie gadali razem Forfeithem, dopiero ja musiałem go banować.
Nadużywanie tsay'a to jest nagminna, jest to człowiek, który chce wszystkim pokazać, że on ma admina i że jest dla tego lepszy.
Kolejną sprawą jest nieobecność na forum, zanim dostał admina było wszystko ładnie, udzielał się w prawie każdym temacie, a teraz po kilka dni się tutaj nie pojawia.
Pytałem sie na serwerze graczy o niego to narzekali tylko na to, że ciągle zmienia mapy, ale myślę, że to nie jest powód do ganienia, ponieważ daje mapy które są rzadziej grane i urozmaica to grę.
Na plus jest na pewno obecność na serwerze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum