Nr Użytkownika: 3835 Wiek: 18 Dołączył: 12 Paź 2009 Tematy: 0 Posty: 51 Skąd: Z Polski
Post numer: #1Wysłany: 2009-10-22, 13:04 FoReVeR^.|admem ??;]
Mój aktualny nick w grze : FoReVeR^.
Cześć mam na imię : Kuba
Pochodzę z : Dąbrowy Tarnowskiej
Mieszkam aktualnie w : Dąbrowie Tarnowskiej
Urodziłem się :16.12.1993
Czyli mam lat: 15 i 3/4 bo zaniedługo urodziny x]
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 4 lata
Gram na (steam/nosteam) :nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Jest mało adminów a pozatym nie lubie chamstwa i podszywania się pod czyjs nick lub czitów ;P
Byłem już adminem na serverach : Jeszcze na żadnym ale sądze że WAR3 jest dla mnie odpowiednim początkiem bycia adminem :)
Poświęcam dziennie grze : 4-7 godzin;]
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Lubię ten mod i sądze że na severze WAR3 nie bedzie żadnego czita :). Pozatym jestem miły dla innych graczy i nie pisze o każdym że ma czity jak mnie zabije ;P (a jest duzo takich )
Dla innych graczy jestem : Jak kto sądzi dla jednych jestem fajny dla innych nie to ich wybór przecież a nie moj :)
asalut można napisać pod warunkiem że jest to jakieś wytłumaczenie... Nie wiem z jednej strony wporzo koleś i sporo na serwie a z drugiej spam archeologia ^^ Dlatego z głosem się wstrzymam^^
Lubię Cię , ogarniasz , da się z tobą pogadać , często bywasz - TAK
Ale że urodziłeś się 93 to NIGDY nie uwierzę , jak ktoś chcę go posłuchać zapraszam na WAR3 - masz 10-13 lat MAX !
- Konto na forum minimum 2 tygodnie ? NIE
- Zarejstrował się na forum odkopał pare tematów pospamował i podanie.
- Gram dość często na war3 i Cię nie widziałem, pograj troche.
Mimo iż nie gram na WAR3, więc w zasadzie nie powinienem udzielać się, ale patrząc na ten topic gorycz żalu przelewa się przez me serce. Startujesz po admina a nie czytałeś regulaminu. Karygodne ! Już na start złamałeś regulamin udzielając się we własnym podaniu, a nie powinieneś. Twoje zadanie to było napisać to podanie i grzecznie czekać na to co powiedzą inni, a nie dyskutować tutaj.
Jestem na ogromne NIE, reszta też będzie pewnie na Nie, więc w zasadzie można już to zamknąć. Ale to nie moja rola rozstrzygać podania. Zrobi to Pepe.
Masz 13 lat, a na forum podałeś w profilu, że masz lat 15. Nie lubię takiego kłamstwa.
Na potwierdzenie, proszę porównać gg w profilu na N.K z tym podanym na forum, oraz miejscowość (Dąbrowa Tarnowska) które się ze sobą zgadzają. - http://www.fototube.pl/pictures/hahajp9.jpg
Linku do twojego profilu nie będę podawał, z wiadomych przyczyn. Można samemu znaleźć.
-Nie jest zbyt długo na forum
-Zagłosował we własnym podaniu
-Myśli że jak troche pospamuje to odrazu adma dostanie ledwo przekroczył granice 30 postów i już podanie
-no i jeszcze to co Dante napisał
____________________ Naruto is the best
Ostatnio zmieniony przez Naruto the best 2009-10-22, 15:33, w całości zmieniany 2 razy
Dobra popelnilem blad ale to nie znaczy ze bede zlym admem :( Przyznaje ze zle zrobilem ale no czlowiek popelania bledy w zyciu Rozumiem ze nie mam juz szans tak ?:/ Sorry jeszcze raz ;(
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum