jak każdy na zm flary są potrzebne na niekturych serverach jest tak że przez całą runde swiecą się flary a na niekturych przez jej część lecz na naszym servie flary świecą sie za krutko co bardzo utrudnia gre proponuje wydłużyć czas świecenia do 1min 30sek albo 2 min
no fakt jak by było dłużej to by było za proste. Niech zostanie tak jak jest albo Smogi wtedy było by fajnie .
nie wiem czy grałeś na takim zombi modzie gdzie zmiast flar są smogi ale wierz mi jest to żadna gra jak nie wierzysz to spytaj trawnika on też coś o tym wie
Bluźnierca napisał/a:
no fakt jak by było dłużej to by było za proste. Niech zostanie tak jak jest albo Smogi wtedy było by fajnie .
na tą wypowiedź odpowiem tak można by wydłużyć cazas świecenia gry a zombiakom dać więcej życia tak samo można by dać wszystkie bronie do wyboru a zombiakom odnawialne życie oraz mocniejsze latarki za nieco szybsze bieganie zombi
Ostatnio zmieniony przez Red Skull PL 2009-07-27, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
nie wiem czy grałeś na takim zombi modzie gdzie zmiast flar są smogi ale wierz mi jest to żadna gra jak nie wierzysz to spytaj trawnika on też coś o tym wie
Bluźnierca napisał/a:
na tą wypowiedź odpowiem tak można by wydłużyć cazas świecenia gry a zombiakom dać więcej życia tak samo można by dać wszystkie bronie do wyboru a zombiakom odnawialne życie oraz mocniejsze latarki za nieco szybsze bieganie zombi
Grałem ze smogami jak byś chciał wiedzieć bo tak było na początku przed zmianom IP.
Nasze zombi ma się odróżniać od innych tym że nie ma wszystkich broń i klas.
ja nie chce klas bo są beznadziejne przez klasy nie ma wogule odpowiednich kamp np będziesz wysoko podskoczy ci ze zmniejszonągrawitacją będziesz w tuneku wlezie ci zombiak z dóżą ilością hp
ja nie chce klas bo są beznadziejne przez klasy nie ma wogule odpowiednich kamp np będziesz wysoko podskoczy ci ze zmniejszonągrawitacją będziesz w tuneku wlezie ci zombiak z dóżą ilością hp
to było na zombi pladze,ale wam nie pasowało(z resztą mnie też) :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum