Post numer: #1Wysłany: 2009-05-24, 21:45 FiTcH # MaKaHEADSHOT.
Cześć mam na imię : Karol
Pochodzę z : Lędziny
Mieszkam aktualnie w : Lędzinach
Urodziłem się : 23.09.1996
Czyli mam lat : 13
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 5 miesięcy
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : nienawidze cziterow ;///
Byłem już adminem na serverach : niebylem adminem
Poświęcam dziennie grze : minimum 2 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : niewiem :D
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem maniak komputera lubie motoryzacje ...
Dla innych graczy jestem : niewiem
osobiscie znam z djablo, jak na swoj wiek ogarnia nie krzyczy prez mikro, nie wyzywa, kultura jest, nie podpadł mi jeszcze więc na testy mozna dac
zwroccie uwage na to ze na djablo jestem tylko ja i javox reszty nie widze na serwerze, wiec jakies wsparcie byloby mile widziane
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
A później wychodzą sytuacje z nastoma kontami
niet
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Porownajcie z ostatnia ankieta gdzie OwEn chcial zostac admem, jak ten dzieciak, ktorego trudno nawet na servie zauwazyc zostanie admem a OwEn niezostal to bedzie paranoja. Aminy jezeli chcecie wsparcie to dajcie ogloszenie w grze co jakis czas ze poszukiwany nowy admin i ktos kompetentny na bank sie znajdzie. Niebierzcie dzieciaka tylko dlatego, ze pomimo 13 lat niekrzyczy przez mikrofon.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum