Post numer: #1Wysłany: 2010-02-20, 00:34 Fisti ;] - adminem ?
Cześć mam na imię : Dawid
Pochodzę z : Dąbroway Tarnowskiej
Mieszkam aktualnie w : Dąbrowie tarnowskiej
Urodziłem się : 1991
Czyli mam lat : 18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : z 3.5 roku z przerwami
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : to jest najlepszy mod na jakim w zyciu gralem , bylem tu adminem na nim i chyba dobrze sie sprawowalem ? a po za tym trzeba reklamowac ten serwer bo na razie pustki max 6 osob
Byłem już adminem na serverach : HS 4fun FFa
Poświęcam dziennie grze : teraz bede okolo 4,5 h dziennie
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Sprawiedliwy , ogarniety , kochajacy mame , nie lubiacy dabaa ;D i skromny ;]
O sobie mogę powiedzieć, że : to juz wy wiecie najlpeiej
Dla innych graczy jestem : mily sprawiedliwy i durny czasem ;d
Link do gametrackera: nie ogarniam gemetrackera ;d
Steam ID: Wszyscy mnie macie w znajomych !! ;D ale - STEAM_0:1:19177222
Posiadasz rodzeństwo?: NIEE
od siebie - Obiecuje robic zadania :D !!!!!! nawet co 2 dni !! :D decyzje pozostawiam wam i amx ogar jeszcze zeby nie bylo ;d
Administratorem serwerów FPS może zostać osoba, która:
Cytat:
e) Jest aktywna na forum przed i po otrzymaniu admina. g) Nie ma aktywnego admina w innej sieci serwerów.
W związku z twoim PW w którym napisałeś, że zrezygnowałeś z admina w tamtej sieci temat zostaje odblokowany, jednak trzeba będzie wyjaśnić sytuację z tamtejszą administracją gdyż nadal masz rangę admina na forum.
Ostatnio zmieniony przez Dante 2010-02-20, 02:33, w całości zmieniany 3 razy
Humm, malo tam grales z tego co widzialem ;x i cos Dante wspomnial o adminie na innej sieci. Jak sie wyjasni to jestem sklonny dac tak, ale obowiazki tez wypelniaj !
ja powiem tak... miał tam admina o czym sam powiedziałem dantemu bo widziałem grając tam:) co najgorsze złożył tu podanie mając dalej tam admina i jak się wydało dopiero złożył tam rezygnacje... nie wspominając to o czym pisali poprzednicy...
podsumowując............ (sami sobie odpowiedzcie)
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Ja na NIE, z okazji takiej, że to kolejny który ma gdzieś jak FPS potrzebuje pomocy, a admina by chciał na zasadzie "skillowania na serwerze"
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Fisti mówisz, że nie masz tam admina jednakże rangę na forum nadal posiadasz, poza tym nadal spędzasz na tamtym serwerze dużo czasu -> http://www.gametracker.co.../player/FIsTi~/
Po drugie -> Jeden z twoich ostanich postów na tym forum jest z 10 Grudnia i brzmi on następująco :
Fisti napisał/a:
Wiec żegnam ;( Z bólem serca stwierdzam ze musze zrezygnowac bo admina i tak mi odbierzecie ;( wiem wiem to moja wina Jestem LEŃ i trudno wroce za kilka miesiecy jak bede mial czasu duzoooo ;** Przez ten tydzien byłem moze 2 h na FFA a wczesniej to po 6 h dziennie siedzielem !!
Olałeś pracę, napisałeś rezygnację i odszedłeś.
Ciekawe jest jednak to, że w rezygnacji napisałeś "Przez ten tydzien byłem moze 2 h na FFA a wczesniej to po 6 h dziennie siedzielem !!"
Spójrzmy na twoje podanie o admina na tamtej sieci, jest ono z dnia 30 Listopada czyli 10 dni przed rezygnacją z admina na FPSproject.com -> http://img94.imageshack.us/img94/5617/ciekawe.png . Tam w podaniu piszesz "Chce Byc tu adminem i spedzac bardzo duzo czasu na graniu z wami , na razie gram 3 - 4 godziny dziennie ale za tydzien to bedzie 7-8 h dziennie".
Dla mnie to jasne, że znalazłeś sobie inną sieć, FPS sobie olałeś bo były problemy z FFA, tam dostałeś admina więc nas już miałeś brzydko mówiąc w dupie.
Proszę o zabranie głosu przez któregoś z vH@ odnośnie sensu istnienia tego tematu.
Autor postu ustrzelił 1 fragi
Ostatnio zmieniony przez Dante 2010-02-20, 20:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum