Myślę, że nie najlepszy był pomysł z tworzeniem 2 serwera FFA, ponieważ w tej chwili jako admin chciałem zobaczyć czy nikt nie :rozrabia" tam, pomyślałem że jest ok. godz. 20 to serwer będzie pełny, no ale jednak jak wszedłem na serwer patrze a tu 3 osoby, jedna osoba od razu wyszła, druga napisała że zaraz wraca i w końcu trzecia osoba w tej chwili też wyszła, zostałem na serwerze praktycznie sam a o tej godz zazwyczaj serwery się zapychają.
Moim zdaniem trzeba odejść od pomysłu FFA, jeżeli nadal nie będzie chętnych graczy.
Serwer jest nowy, ma zerową reklamę.
Ludzie praktycznie o nim nie wiedzą, to jak mają być gracze ? :)
Myślisz, że pierwszy Serwer TAU od razu po odpaleniu był pełen ?
Długi czas stał pusty na steamie i na nonsteamie.
Później się jakoś rozruszało, kwestia pracy adminów.
Każdy zapraszał znajomych, znajomi swoich znajomych i się rozeszło, wystarczy że jest na serwerze z 5 osób i już z netu wchodzą przypadkowi gracze, później zostają na stałe ...
Myślisz, że pierwszy Serwer TAU od razu po odpaleniu był pełen ?
Długi czas stał pusty na steamie i na nonsteamie.
Później się jakoś rozruszało, kwestia pracy adminów.
Każdy zapraszał znajomych, znajomi swoich znajomych i się rozeszło, wystarczy że jest na serwerze z 5 osób i już z netu wchodzą przypadkowi gracze, później zostają na stałe ...
Reklama reklama i jeszcze raz reklama
Racja Anr serwer trzeba reklamować ja wczoraj reklamowalem go na serwie !! i odziwo 8 osob gralo na FFA2
Ok, będę się starał rozreklamować serwer, zaraz wpadnę na forum studenckie i napisze kilka postów o serwerze, no i znajomych też będę namawiał do grania na serwerze, czeka Nas ciężka praca ale lubię wyzwania^^
Reklama i namowa w stylu podaj dalej nie jest ciężką pracą,
Jest wiele for na których ludzie proszą o jakieś IP serwerów NS dobrych, tam można wrzucać.
Można na dużych forach zakładać własne tematy odnośnie serwera, chętnych na pewno się znajdzie wielu :)
Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum