Post numer: #1Wysłany: 2007-11-24, 10:05 Fayrant | admin
Cześć mam na imię : Grzesiek
Pochodzę z : Honololu
Mieszkam aktualnie w : kartonie
Urodziłem się : 19.12.1978
Czyli mam lat : 18 , lada momencik 29 ;)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : zacząłem 6 lat temu na botach , długa przerwa , trochę grania , ostatnio 6 mc na "can't stopie"
Gram na (steam/nosteam) : już steam ;)
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Czemu nie ??? Spróbować zawsze można
Byłem już adminem na serverach : byłem kiedyś na lanie , amx w miarę ogarnięty
Poświęcam dziennie grze : ok 4-6 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Gram bardzo dużo na tau , na tp narazie mało ponieważ mało ludu , raz wszedłem z rana to mnie jakiś bot z teamu zabijał i chciałbym to w jakimś stopniu zmienić , szansę powinien dostać każdy...
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem normalnym prostym graczem
Dla innych graczy jestem : przeważnie miły , nikomu chyba nie podpadłem ;)
Cóż mogę więcej powiedzieć... narazie nie pracuje , uczę sie w soboty i niedziele , także kupa wolnego czasu w tygodniu.Bardzo spodobał mi się serwer tau i chciałbym w jakimś stopniu mu dopomóc, oczyścić z chamstwa i niestosownego zachowania
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2010-04-01, 19:18, w całości zmieniany 6 razy
Zgłoszenie zostaje zamknięte do czasu wyboru kandydatów ubiegających się o fotel prezesa :)
Tzw. Topic zostaje zamknięty, admini pomiędzy sobą wybiorą z pośród kandydatów tych, którzy nadają się na Admina testowego. Potem z adminów testowych wybierzemy tych najbardziej odpowiednich na stanowisko oficjalnego Admina FFA2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum