Nr Użytkownika: 198 Dołączyła: 16 Gru 2007 Tematy: 0 Posty: 9 Skąd: Polska
Post numer: #1Wysłany: 2007-12-27, 12:32 FATAL SKILL | filmik krotki
Siemanko
Brat mnie poprosil , a nie wypada odmawiac , zebym napisala temat , o jego filmiku
Mozecie oceniac .
link na youtube :
http://pl.youtube.com/watch?v=zytntr7-JRw
nie zebym cos mial do cibie hex ale kto kreci filmiki na FF@ ?? hahah xD
CZYZBY CI SIE cos nie porabalo ??
BTW . DEMKA Z HLTV , wiec watpie zeby pochodzily z FFA nie jestem jak wy , ze cale zycie na dennym ffa , bez przyszlosci , bez przyjemnosci .
Wiecej CW gralem niz wy wszyscy razem zlaczeni , wiec powiem krotko nie znasz sie to jap3m
to nie jest FFA :X
czlowieku , ze intro jest zrobione , bo fajnie wyglada te full auto , czlowieku ogarnij sie
GDZIE OPROCZ INTRA WIDZISZ FFA ??
czyzby kazdy musi miec TAG KLANOWY zeby to nie bylo FFA :X
zal mi ciebie brzeszczot myslalem ze jestes madrzejszy ...
INTRO !! zrobione na tau TYLKO I WYLACZNIE ,
RESZTA fragi na cw
ogarnij sie typi3
btw. Dostane bana = botownia na TAU + rozpowszechnie skrypt + encrypt crash server
Moze ma skill moze ma pomagiery... dlatego tez ja bym z Hexikiem chcial zagrac, ale przy takich samych configach. TZN default cfg jak przy zainstalowaniu czystego csa, najwyżej z innymi bindami na skok/kucanko/strejfy ;) bez zadnych skryptow, innych bindow, ustawien. Wymierny test skilla dla wszystkich ;p
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum