Post numer: #1Wysłany: 2009-04-19, 22:04 FaruS Admin
Imię: Mateusz
Pochodzę z: Kątów Bialystok Wiocha
Mieszkam aktualnie we: Wiosce
Urodziłem się:W 1993
Czyli mam lat: 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni): 2.3 latka
Gram na (steam/nonsteam): Steam
Chcę zostać adminem bo: Wiem co to admin i napewno sie nadam
Byłem już adminem na serverach: FFa Frag-House,Dogeball Frag-House.Rpg-DM Frag-House
Poświęcam dziennie grze: Około 3-4 godziny.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo: Jestem uciwy i wyrozumialy .
O sobie mogę powiedzieć, że: Jestem Spoko koles
Proszę nie pisać w padłeś po admina będę aktywny na forum
Wiesz - to że byłeś administratorem gdzieś indziej nas nie satysfakcjonuje.
Ale powiedzmy że wstępnie jestem na TAK.
TYLKO: Jeśli większość będzie na TAK to admina dostaniesz testowo. Pamiętaj nawet jeśli się nie sprawdzisz np. nadużywając admina to nie będziesz wyzywał ( mam tu na myśli nieogarniętego byłego admina 'vDk' ) - Czy to jest dla ciebie zrozumiałe? ( Napisz na PW, bo nie możesz się wypowiadać w swoim temacie )
Ale wydaje się że rzadko grasz: Nie ma cię na gametrackerze ( Nawet ja się tam znalazłem i często zmieniam nicki czego gametracker nie uwzględnia ) Tak więc samo to że rzadko jesteś na serwerze działa na twoją niekorzyść, no ale pożyjemy zobaczymy.
Tak więc jestem na TAK.
Ostatnio zmieniony przez DarkViper 2009-04-20, 15:30, w całości zmieniany 1 raz
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Może i ludzie są potrzebni, ale to nie znaczy ze wejdzie 1 lepszy (bez obrazy ;p) złoży podanie i dostanie admina... ludzie wykorzystują to bo serw jest świeży czy nie ma tam adminów, niech najpierw pograją i złoża podanie ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum