Historia: Serwer jak i serwerownia tak na prawdę zaczęła swoją działalność już w tamtym roku na przełomie kwietnia czerwca, wtedy nazywaliśmy się Game-Wrocław jednak tej nazwy używaliśmy jedynie przez miesiąc i wtedy narodził się mój pomysł aby serwerownie nazwać eXtreme-Games, wtedy mieliśmy nie najlepszej jakości serwer w Hitme oraz serwer nazywany był "Equitaną". Po dłuższym czasie serwer prosperował bardzo dobrze jednak pojawił się problem z ekipą, wszystko zaczęło się walić nikt szczerze nie chciał wspomóc serwera pieniężnie a chciał się rządzić a jedynie o mnie zaczęto mówić jako o tym który "jedynie leci na kasę" jednak wiadomo nie zbuduje się niczego dobrego bez wkładu pieniężnego w tych czasach. eXtreme-Games przestało istnieć na 3-4 miesiące, pojawiły się dawne osoby które jeszcze przed upadkiem wspomagały jak i mnie jak i serwer, jednak również oni nie dorośli jeszcze do prowadzenia czegoś większego po prostu uważali "dam dychę i będzie full serw 24/7" jednak realia wyglądają inaczej i zostałem sam praktycznie ze znajomymi z reala a więc tak było najlepiej ponieważ serwer oraz forum powoli kwitną i tu się kończy nasza historia ponieważ to już teraźniejszość a przyszłości nikt nie zna.
A więc serdecznie zapraszamy do gry na naszych serwerach, dbamy o naszych graczy i jeśli coś się nie podoba zawsze mogą to wyrazić na forum a my na pewno spróbujemy ulepszyć nasze serwery jak i forum, a więc jeszcze raz zachęcam do gry na serwerach.
Pozdrawiam Head Admin Buli.
// Kosz za powielanie tematu
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum