Post numer: #1Wysłany: 2010-01-05, 12:51 Expert z noza
Gralem na de_dust2 i zabilem 3(w tym 1HS) z noza. I nie zaliczylo mi odznaki. Potem gdy wrocil Fayrant napisalem mu o tym zdarzeniu a on opdpowiedzial "no i co?"
Link do dema potwierdzajacego mojego expa :http://www.sendspace.pl/file/ab8d95b90e8858294866e26
Potem gdy wrocil Fayrant napisalem mu o tym zdarzeniu a on opdpowiedzial "no i co?"
Kod:
L 01/05/2010 - 12:35:03: "Gieniu<113><STEAM_ID_LAN><CT>" say "faya nie dostalem expa z kosy !!! :("
L 01/05/2010 - 12:35:12: "Fayrant<158><STEAM_0:0:17114758><TERRORIST>" say "gdzie na colt ?" (mapa aim_ak-colt przyp. red.) :D
L 01/05/2010 - 12:35:17: "Gieniu<113><STEAM_ID_LAN><CT>" say "tu"
L 01/05/2010 - 12:35:20: "Fayrant<158><STEAM_0:0:17114758><TERRORIST>" say "to co"
Widzisz Gieniu jest roznica uwazaj co piszesz
A po 2 kolego, zrobiles to w rozgrzewce a jak wiemy tam nie dodaja sie odznaki :)
Nie wiem, poczekamy na MoMo, z tego co ostatnio z nim rozmawialem to wlasnie mi mowil ze z rozgrzewki odznaki nie wchodza, poczekamy zobaczymy co napisze :)
Tak jak kolega Fayrant napisal. Odznaki nie zapisuja sie wiekszosci na rozgrzewce dlatego ze runda rozgrzewkowa rzadko konczy sie w planowym czasie.
Odznaki zaliczaja sie wtedy kiedy runda zakonczy sie normalnie czyli jeden z teamow zostanie wybity calkowicie wtedy runda sie zakonczy i przyzna odznaki jesli jakies byly zdobyte.
Odznaki nie zalicza sie wtedy kiedy runda rozgrzewkowa trwa czas jaki w niej gramy ( 45 sek ) czyli niezakonczymy jej w sposob zabicia calego teamu tylko zakonczy sie sama po 45 sek. Niezalicza po 45 sek trwania rozgrzewki dlatego ze pod koniec plugin nie zakancza rundy ale ja resetuje dlatego nie zalicza.
Stad informacie ze niektorym zalicza, niektorym nie. To wszystko zalezy czy jakis team zginie czy nie, jak nie zginie to nikomu nie zaliczy.
Mysle ze ktos zrozumie to co napisalem
Pozdro
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum