Nr Użytkownika: 270 Wiek: 19 Dołączył: 21 Mar 2008 Tematy: 0 Posty: 7 Skąd: HTML
Post numer: #1Wysłany: 2008-03-21, 12:08 eXain | admin
Cześć mam na imię : Seweryn
Pochodzę z : Rzeszowa
Mieszkam aktualnie w : Rzeszowie
Urodziłem się : 1993
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Okolo 2/3 lat
Gram na (steam/nosteam) : Obydwie platformy
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Znam sie na tym, Chce spróbować swoich sił na TAU
Byłem już adminem na serverach : eXo - Publiczny Serwer (niestety zabraklo sponsorów,pieniędzy i serwer sie rozpadł a to skonczyło się utratą admina/slota)
Poświęcam dziennie grze : Okolo 4/5 godzin (zależy ile mam nauki)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Nie banuje/kickuje bez podstaw, Znam sie na adminowaniu/moderowaniu forum.
O sobie mogę powiedzieć, że : Lubię grać na Tau, najbardziej na FFA lub 4FUN. Gram na TAU często. Nigdy nie przechodzę do lepszego teamu.
Dla innych graczy jestem : Wyrozumiały, często ustępuje gdy są sprzeczki.
Proszę o przemślane odpowiedzi. Dziękuje i pozdrawiam eXain
OHOHOHHO DUZE NIE bylem tez adminem na exo 4fun tam gdzie ty i niestety zabrali ci admina za CZITY sam nagralem demo,i nie bylo to 1 demo i H@ postanowil zabrac ci admina..
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-03-21, 12:51, w całości zmieniany 1 raz
hahaha dobre. ... szkoda ze nieznasz calej prawdy no ale OK. I jakby co to wyszlo na to ze nie mialem czitow bo gadlem z papym ... wiec jesli nie znasz prawdy nie wypowiadaj sie
exain nie dyskutuj bo poleci warn i papa forum bo o ile wiem grozi ci juz banik;] najlepiej usun powyzszy post
zna sie na adminowaniu ale ma burzliwa przeszlosc... wiec neutral
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2008-03-21, 13:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum