Nr Użytkownika: 270 Wiek: 19 Dołączył: 21 Mar 2008 Tematy: 0 Posty: 7 Skąd: HTML
Post numer: #1Wysłany: 2008-07-02, 23:16 eXain || admin TP
Cześć mam na imię : Seweryn
Pochodzę z : Rzeszowa
Mieszkam aktualnie w : Rzeszowie
Urodziłem się w : Rzeszowie
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : około 2 - 3 lat
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam / steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Dużo gram na tau. Lubie ten serv.
Byłem już adminem na serverach : eXo, Street Pe0ple, DeaD KillerS, oraz na kilku klanowych serwerach.
Poświęcam dziennie grze : 4-8 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Często jest tak że wpadnie ktoś i reklamuje inny server a adminów nie ma lub często gracze siedzą na spectach po 2h. Nie lubię chamstwa, oraz tego, że często ktoś podszywa się pod kogoś.
O sobie mogę powiedzieć, że : nie lubie cziterstwa i chamstwa,podszywania się pod kogoś
Dla innych graczy jestem : fair,nie gram na czitach, pomagam jeśli potrafie,ciężko mnie zdenerwować
Bardzo lubię sieć serwerów gier cs serwisu www.fpsproject.com. Lubię grać na serwerach TP. Jak dotąd były tylko serwery FFA,4FUN,HS.Składam to podanie ponieważ próbowałem kilka razy i się nie udało wiec może teraz się uda, a z tego co się dowiedziałem to poszukiwani są adminowie na serwer TP.
widuje cie na fun nie tp...to nie prawda ze siedza na spectach po 2 h bo ja jestem prawie non stop na servie podszywania sie pod kogos??? lol zreszta to juz chyba twoje 3 podanie i i tak wiesz ze bedzie na nie ale skladasz znow sry ale nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum